Хасково. 3670.84 лв. са събрани от благотворителната инициатива Купи тениска

...
Хасково. 3670.84 лв. са събрани от благотворителната инициатива Купи тениска
Коментари Харесай

Хасково: Над 3600 лв. са събрани от благотворителната инициатива „Купи тениска подари мечта“

Хасково. 3670.84 лева са събрани от благотворителната самодейност „ Купи тениска подари фантазия “, която се организира по време на Рок Фест Хасково 2019. Това оповестиха от пресцентъра на Община Хасково . Кутиите със средствата бяха отворени през днешния ден пред публицисти от музикантите от „ Хангар 42 “, шефа на Дирекция „ обучение, просвета, юношески действия и спорт “ в Община Хасково Светла Табакова, шефа на Младежки център Катя Демирева, шефа на ТИЦ Митра Тодорова и ръководителя на гайдарския състав към Младежки център Филип Филипов.
Средствата са събрани от продажбата на 333 тениски с логото на Рок фес Хасково 2019. Към тях бяха прибавени 70 лв., които са от събрани пластмасови капачки от децата от хасковските детски градини.
С тези пари ще бъдат закупени персонални принадлежности на надарени деца музиканти от Хасково, които нямат опция да си закупят сами.
Миналата година акцията се организира за първи път, тогава бяха закупени принадлежности и професионален микрофон на четири деца от музикални школи в Хасково.
Все още има 17 тениски от Рок фест Хасково, които могат да бъдат закупени от на следващия ден в Туристически информативен център - Хасково. Средствата от продажбата ще бъдат прибавени към сумата за закупуване на музикални принадлежности.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР