Хасковлията бе осъден на 2 години условно и 14 000

...
Хасковлията бе осъден на 2 години условно и 14 000
Коментари Харесай

Осъдиха мъж, изнасилил собствената си жена в първата им брачна нощ

Хасковлията бе наказан на 2 години условно и 14 000 лв. обезщетение

Хасковлия получи присъда за обезчестяване на млада жена. Наказание от 2 година условно с изпитателен период от 4 година получи Байрям Дурмуш, постанови Районният съд в Хасково. Престъплението е осъществено на 2 против 3 октомври 2013 година в регионалния град, излиза наяве от правосъдния акт по делото, провело се при закрити порти. Тогава мъжът бил на 32 година, а пострадалата на 22 година Според осведомени двамата се венчали по мюсюлмански бит. Въпросната нощ брачният партньор поискал интимна непосредственост с булката си.

  „ Принудил я към това със мощ - блъскал я и принудително съблякъл облеклата й, притискал я към тялото си и разтварял краката й с ръце ”, написа в правосъдното решение. След похищението е заведено дело.  

Байрям е наказан да заплати 14 000 лв. обезщетение за неимуществени вреди на момичето, конституирано в процеса като частен обвинител и цивилен просител. Мъжът, който е шеф на хасковска компания за търговия с облекло, би трябвало да покрие и разноските по делото.   Присъдата предстои на обжалване и митинг пред Окръжния съд в Хасково. Мотивите по проблема на арбитър Пламен Георгиев би трябвало да бъдат оповестени в законовия 2-месечен период./ Трафик Нюз
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР