Хасковлии намериха алтернатива на преминаването по непочистените от снега улици

...
Хасковлии намериха алтернатива на преминаването по непочистените от снега улици
Коментари Харесай

Хасковлии намериха алтернатива на преминаването по непочистените от снега улици

Хасковлии откриха опция на прекосяването по непочистените от снега улици в града. Мъж употребява ските си по ул. “Ангел челник ” по обяд. Така той реши да покаже, че има вид за предвижване при тежки зимни условия.

Улицата е една от стръмните пресечки на “Добруджа”, която към момента не е почистена от снега и не е обработена. Малко по-нагоре пък деца се спускаха с найлони. Снегорини се движат по основните булеварди на регионалния град.



По доста от тях обаче има лед. Според водачите е трябвало през нощта улиците да бъдат обработени с пясък и сол. Малките улици в Хасково остават непочистени, оповестява haskovo.info.



По обяд не разрешиха придвижването на камиони над 12 тона по пътя Харманли – Тополовград. Това е единственото ограничаване, наложено в Хасковска област поради снеговалежа, прецизират от Областната администрация. В целия район пътищата са проходими при зимни условия.



В Димитровград се чисти интензивно. Там улиците са почистени до асфалт, подчертава се върху кръговите кръстовища и околовръстния път за Стара Загора.

Дежурните в Пътното са докладвали, че обстановката в региона е естествена при зимни условия. Няма тежки пътни произшествия. Всички обитаеми места са налични. Няма спиране на електричеството и водоподаването. В края на деня се чака температурите да паднат още.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР