Хъски разкъса лявата ръка на най-известната носителка на Мис Лято

...
Хъски разкъса лявата ръка на най-известната носителка на Мис Лято
Коментари Харесай

Хъски разкъса ръката на Мис Лято

Хъски раздра лявата ръка на най-известната носителка на Мис Лято - Алина Дуарте. Това се ожали самата тя във Facebook, публикувайки фотография на бинтованата си ръка, от която се виждат кървящи рани.

Инцидентът станал по време на разходка с нейното куче Шпак в столичен парк наоколо до дома ѝ. Хъскито първо е нападнало Шпак. "Започва да му къса ушите, Шпак изплака и тогава хванах за нашийника хъскито, а то се извъртя и ме захапа, стискайки 10-ина секунди. В общи линии ми проби ръката ", описа русокоската. Тя посочи, че няма счупена кост или скъсано сухожилие, само че се тормози да не стане зараза, написа Телеграф.

"Имам потребност да знам, че на следващия ден ръката няма да ми я ампутират в резултат на гангрена. Другото е търпимо ", добави Алина. На път за Пирогов хубавицата припаднала цели два пъти. Добре, че по това време с нея е бил Владимир Иванов от Сатиричния спектакъл.

"Проблемът беше след това. Като припаднах, Влади се обади на 112 и като им изясни какво е станало и че сега лежа на тревата, диспечeрката отговори, че нямали кола да ми пратят от незабавното ", описа още потърпевшата. Тя моли нейна другарка да не споделя за случая на майка ѝ. "Ако ми види ръката, ще припадне. Ако ѝ кажа - ще желае да види и ще се тормози и плаче ", написа още Алина.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР