Хасан и Ибрахим покориха и Дубай! Талантливите близнаци, за които ...

Хасан и Ибрахим покориха и Дубай! Талантливите близнаци, за които

Хасан и Ибрахим свират на шейхове

Хасан и Ибрахим покориха и Дубай! Талантливите близнаци, за които пианото е част от живота им, се включиха в международното изказване „ Експо 2020 “, откакто преди няколко месеца персонално бяха поканени от домакините от емирството. Това е най-голямото международно събиране от началото на пандемията и родните момчета имат значима функция в него.

Хасан и Ибрахим извършват типичен изделия всяка вечер, а геният им към този момент е привлякъл вниманието на гости на изложението от целия свят. „ Момчетата се редуват да свирят по един, само че от време на време извършват и клавирно дуо. Вече привлякоха вниманието на доста хора, като японците и китайците са най-любопитни да ги видят и чуят. На изложението има пълномощници от 194 страни и огромна част от тях се стопираха да слушат на живо синовете ми. С осъществяванията си те посрещат, гостите ”, описа бащата на близнаците Денис Игнатов, който съпровожда виртуозите в Дубай.

Музикалните изяви на Хасан и Ибрахим стартират към 17 ч и не престават до два часа преди среднощ. „ Те свирят вечер, защото денем температурите са доста високи доближават до 40 градуса. Придвижваме се с рейсове, които са климатизирани, и използваме свободното време денем, с цел да преглеждаме.

Вечер настъпва време за изяви, а вдъхновяващо е, че до българския павилион на мултимедия се прожектират лицата на известни българи като Гена Димитрова, Николай Гяуров, Христо Стоичков, Джон Атанасов, Валя Балканска и други. Това са все хора, които със славата си са съдействали за популяризирането на България, като се надяваме и Хасан и Ибрахим също да дадат своя принос.

Мисля, че момчетата се оправят на в действителност международно равнище тъкмо каквото им приляга “, сподели още Игнатов, който със синовете си съумял да обиколи и други павилиони на изложението. „ България: център на съгласуваност, мотор на бъдещето “ е концепцията на българския павилион, която развива по интерактивен метод българската подтема „ Мобилност “ и главната тематика на Експо 2020 “ в Дубай „ Свързвайки умовете, сътворяваме бъдеще “.

Павилионът, логото и съпътстващата стратегия показват мястото и функцията на България като център на съгласуваност за балканите, Европа, Близкия изток. Концепцията показва функцията на страната ни като мотор за основаване на нововъведения през другите столетия през нейната 1300-годишна история. Изложението беше отворено за гости при започване на този месец и ще продължи половин година до 31 март 2022 година „ Експо 2020 “ в Дубай е най-голямото международно обстоятелство от началото на коронакризата, отсрочено с една година. В него вземат участие над 190 страни,които показват своята просвета и софтуерни достижения, написа „ България Днес “.

Източник: hotarena.net