Хърватският защитник Деян Ловрен чака с нетърпение полуфинала на Мондиал

...
Хърватският защитник Деян Ловрен чака с нетърпение полуфинала на Мондиал
Коментари Харесай

Ловрен: Способни сме да пренапишем историята

Хърватският бранител Деян Ловрен чака с неспокойствие полуфинала на Мондиал 2018 против Англия. Той към този момент няколко години играе на Острова и познава чудесно всички играчи на " трите лъва ".

" Двете победи с дузпи ни дават невероятна убеденост. Знаем, че сме способни на доста. Англия обаче е един от любимците, тъй че би трябвало да почитаме противника. Нямаме какво да губим, ще се постараем да се насладим на мача и да пренапишем историята ", съобщи Ловрен.

В началото съвсем никой не ни слагаше в сметките и това беше добре за нас. Останаха единствено най-хубавите тимове. Много е прелестно в границите на месеца да играеш край в Шампионската лига и да си на полуфинал на международно състезание. Надявам се още веднъж да стигна до последния мач ", продължи бранителят на Ливърпул.

" Хари Кейн е измежду най-хубавите нападатели в света и заслужава всички похвали по собствен адрес. Той към този момент 3 години играе на доста високо равнище и непрекъснато вкарва голове. Харесва ми да се изправям против такива футболисти. Това е огромно предизвикателство, само че аз обичам да потвърждавам на себе си, че съм измежду най-хубавите на своя пост ", сподели още Ловрен.
Мондиал 2018 1/4 кръг, събота 7 юли  Русия 5:6краен резулат  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР