Хърватските медии разпространиха подробности около фаталната катастрофа, при която с

...
Хърватските медии разпространиха подробности около фаталната катастрофа, при която с
Коментари Харесай

Смразяващи кръвта подробности около кончината на красивата украинска депутатка и българския й шофьор Петър

Хърватските медии разпространиха детайлности към съдбовната злополука, при която с " Мерцедес " с българска регистрация, ръководен от 38-годишен българин, почина 36-годишната красива някогашна депутатка от Украйна Ирина Бережная. Според локалните издания и организации по незнайни към този момент аргументи немската кола излетява от шосето и се забива в крайпътен дирек. Българинът издъхва на място, а Ирина е жива още час и половина час. Новината за трагичната гибел на красивата украинска жена политик провокира стихия в обществените мрежи. В някои от постовете се показва, че случаят може да е инсцениран поради нейните леви настройки. Поради това фамилията е блокирано мненията в профила на Ирина в обществените мрежи. Нейната гибел шокира доста от приятелите ѝ, които настояват, че светът е изгубил един прелестен човек.


Осемгодишната щерка на някогашната депутатка е била откарана в болничното заведение в Задар след ужасната злополука, станала към 01:30 часа на автомагистрала А1 сред Масленица и Поседарже. Момичето е било изписано от болничното заведение единствено 10 часа след случая, в който изгуби майка си. Момичето е било получило единствено леки контузии. То е било прибрано от татко си, за който е известно, че е огромен немски предприемач.



Предстои да бъде направена аутопсия на тялото на българина, карал немското возило, Петър Илиев Петров. Известно е, че той работи в " компания от енергийния бранш " в София. Но не се изключва да е бил единствено водач на някогашната депутатка. Родом Петров е от Разград, само че напоследък живеел в Монако.

 Петар Петров - водитель Бережной - фото 1

Според разказите на очевидци, Петър Илиев Петров по незнайни аргументи е изгубил ръководството върху Mercedes-а с български номер на завой и е изхвърчал от пътя. Предполага се, че той може да е задремал зад кормилото.

 Гибель Бережной: Появилась информация о водителе экс-нардепа - фото 64847

След това той се е блъснал в мантинелата и в последна сметка колата се е блъснала в железен дирек и няколко пъти се е преобърнала.
От силата на удара Петров почива на място. Украинската депутатка е умряла час и половина след случая, написа Jutarnji.hr.



Дъщеря на Ирина Даниел е била с подложен безвреден колан, което е избавило живота ѝ.



Според предварителната версия, повода за случая е неточност на лидера. Очевидци прибавят, че гледката на злополуката е била ужасна. Пожарникарите два часа е трябвало да режат колата. По думите им, подобен заплашителен случай не е имало от години.

Само ден преди нещастието, Ирина, която е живяла в Киев и на 13 август е трябвало да да отпразнува 39-ия си рожден ден, е разгласила в обществените мрежи фотоси от Монте Карло, където е била на посетители на известната дизайнерка Уляна Сергеенко.

Новината за трагичната гибел на красивата украинска депутатка провокира стихия в обществените мрежи. Според някои, случаят е бил нагласен поради нейните леви настройки. Във връзка с това фамилията е блокирало мненията в профилите на Ирина в обществените мрежи. Нейната гибел остави в потрес мнозина от нейните другари, които настояват, че светът е изгубил един прелестен човек.



Това е огромна загуба, освен за фамилията, само че и за цялата страна. Направо не можем да повярваме. Ирина е като цвете. Знаех си,че хубостта ѝ няма да ѝ донесе нищо хубаво в Народното събрание. Но Айра бе безупречна във всяко едно отношение, гласят мненията на нейните другари в мрежата.

Известно е, че младата жена е другар с доста от звездите на съветския шоубизнес. Една от тях е поп певицата Ани Лорак. Ирина е родена в Луганск, приключва Юридическия факултет в Киев. В града тя отваря собствен офис, който бързо става един от най-успешните. Преди няколко години Бережная се отхвърля от политиката и става бранител на човешките права.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР