Хърватия победи Русия с 1:0 сред автогола на Фьодор Кудряшов

...
Хърватия победи Русия с 1:0 сред автогола на Фьодор Кудряшов
Коментари Харесай

Хърватия победи Русия и си спечелиха и класиране на Мондиал 2022 в Катар

Хърватия победи Русия с 1:0 измежду автогола на Фьодор Кудряшов в 81-ата минута. „ Ватрените “ бяха по-добри през целия мач на наводнения терен в Сплит и справедливо завоюваха успеха, с която изместиха Сборная от първата позиция, а с това си завоюваха и класиране на Мондиал 2022 в Катар.

Първият прецизен удар пристигна в петата минута и бе дело на Иван Перишич, който добре проби отляво, влезе във вътрешността и стреля, само че ударът му бе в ръцете на Сафонов. Няколко минути по-късно пък пред Крамарич се откри страхотна опция - центриране отдясно откри тарана непокрит в наказателното поле, само че той от своя страна с глава не съумя да насочи топката добре и Сафонов още веднъж улови.

Следващите минути предложиха повече центрирания и не толкоз рискови офанзиви от отбора на Далич, преди в 24-ата минута безапелационния до този миг Сафонов да избие неприятно една топка, която попадна на крайници на Брозович. Халфът на Интер стреля с левия крайник, само че ударът му мина настрана от вратата на Русия.

What an evening in Split ☔️
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР