Хърватия не успя да стигне до финала на Световното по

...
Хърватия не успя да стигне до финала на Световното по
Коментари Харесай

Хърватският национал Матео Ковачич започва Евро 2024 с голяма новина

Хърватия не съумя да стигне до финала на Световното по футбол през 2022 година, въпреки да остана на трето място. Амбициите на балканския тим за Евро 2024 обаче са огромни. Още повече, че един от голмайсторите му има спомагателна мотивация.
 Ивана Кнол - провокативната хърватка, която приковава всички погледи
Ивана Кнол - провокативната хърватка, която приковава всички погледи

Ще поддържа ли родината си на Евро 2024

В навечерието на шампионата брачната половинка на Матео Ковачич заяви, че двамата чакат второто си дете. Изабел Ковачич разгласява фотография в профила си в Instagram, на която театралничи с бременно коремче и облечена в рокля на личния си бранд Izakova.

30-годишният хърватски национал и състезател на Манчестър Сити и Изабел Андрианич се женят през 2017 година, откакто се срещат в църквата, където Изабел пее в църковния хор. Самият Матео е ревнив католик.

Двамата към този момент имат едно дете - синът им Иван, роден през 2020 година Негов кръстник пък е различен хърватски национал - Лука Модрич. " Благодаря за всички хубави пожелания ", написа Изабел във втора обява.

Тя разясни, че всяка жена прави оценка такава поддръжка, както и почитание и ценене на персоналното пространство в " най-уязвимия, само че и най-благословен интервал в живота й ". Няма по какъв начин това, че ще става татко за повторно, да не стимулира в допълнение Матео Ковачич в идните мачове в.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР