Хърватия може да се похвали с най-сексапилния и скромен президент

...
Хърватия може да се похвали с най-сексапилния и скромен президент
Коментари Харесай

Президентът на Хърватия ще гледа мача с Русия като обикновен фен

 Сърбин ли е героят за Хърватия?
Хърватия може да се похвали с най-сексапилния и непретенциозен президент в района. Колинда Грабар-Китарович несъмнено хваща окото на мъжката публика, а фотосите й от отмора на море по бански станаха страховит шлагер през 2015 година.

" Нима не желаете подобен президент ", гласяха множеството от мненията.

Покрай Мондиал 2018 името на Колинда още веднъж се завъртя в медиите. Тя впечатли със невзискателност. Пътува до Русия в икономична класа, настани се в трибуната за почитатели, а не във ВИП-ложата и не отхвърли фотография с нито един почитател.

Атрактивната дама се обрисува да бъде и на трибуните за четвъртфинала против Русия, като още веднъж ще се смеси с елементарния народ. Поведението й евентуално ще скандализира българските служители, които пръскат национална пара за полети с бизнес класа за съмнителни командировки, какъвто случай имаше неотдавна.

Любопитното е, че Колинда Грабар-Китарович напълно не е желала да се занимава с политика, а фантазията й е била да стане стюардеса, с цел да опознае света. Плановете й не се реализират, защото след довеждане докрай на учебно заведение отпътува да учи в Съединени американски щати и се завръща в родината си със степен магистър по интернационалните връзки.

На нежната 24-годишна възраст тя стартира работа в министерството на науката и технологиите на Хърватия, 10 години по-късно става министър на външните работи, а пред 2015 -а печели и президентските избори. Не всички в Хърватия я обичат, защото не утвърждават част от икономическите й промени, само че тя си остава най-популярният политик в страната.

Публикация, споделена от Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР