Хърватинът Марин Чилич се класира за четвъртфиналите на турнира от

...
Хърватинът Марин Чилич се класира за четвъртфиналите на турнира от
Коментари Харесай

Марин Чилич надви Александър Бублик за четвъртфинал в Куинс

Хърватинът Марин Чилич се класира за четвъртфиналите на шампионата от сериите АТП 500 в Куинс Клъб, Лондон, откакто победи Александър Бублик от Казахстан със 7-6(6), 7-5 в мач от втория кръг на конкуренцията.

Двамата тенисисти предстоящо преобладаваха на личен сервис, като в първия сет нямаше нито една точка за пробив и се стигна до тайбрек, в който Бублик дръпна с 5-0 и имаше три следващи сетбола при 6-3, само че опитният Чилич отговори с пет следващи точки, с цел да се наложи с 8-6.

Във втората част седмият подложен в схемата хърватин дръпна с пробив в самото начало и поведе с 4-1, само че противникът му навакса изоставането до 5-5. В последна сметка Чилич, който е повторен първенец в Куинс, взе последните два гейма, с цел да затвори мача след час и 34 минути игра.

По този метод 33-годишният Чилич, който игра полуфинал на Ролан Гарос преди няколко седмици, продължи към четвъртфиналите, където ще срещне финландеца Емил Руусувуори. Започналият от квалификациите Руусувуори победи участващия с уайлдкард британец Джак Дрейпър с 6-2, 7-6(2).

Днес ще се изиграят останалите четири осминафинала в Лондон, като програмата стартира с Томи Пол - Стан Вавринка и продължава с мачовете Денис Кудла - Матео Беретини, Райън Пенистън - Франсиско Серундоло, Филип Крайнович - Сам Куери.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР