Хартийките в банката са за тия, които създават тези истории.

...
Хартийките в банката са за тия, които създават тези истории.
Коментари Харесай

Георги Илиев: Хартийките в банката са за тия, които създават тези истории

Хартийките в банката са за тия, които основават тези истории. Това съобщи подгласникът на Тодор Неделев за „ Футболист на футболистите “ за сезон 2018/19 Георги Илиев след края на формалната гала по награждаването в хотел „ Балкан “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Неостаряващият полузащитник на Черно море разяснява разразилия се скандал в медийното пространство по отношение на шестимата изгонени от състава играчи преди последния кръг от шампионата против Лудогорец, обвинени в симулативна игра в дуела против ЦСКА при започване на месеца. Днес още четирима от състава на „ моряците “ бяха освободени от първия тим.

„ Много съм благополучен, споделих го и там, благополучен съм поради тази премия, тъй като идва в миг, в който изживяваме страхотни тежки моменти – освен аз и моето семейство, а и фамилиите на другите момчета. Не знам кой болен и негоден мозък може да роди такива неща – ние сме хора, които няма какво да крием, ние сме тези, които желаеме истината да излезе нескрито. Всеки, който ме познава, знае какъв човек съм – същинското благосъстояние на човек за мен е постоянно това, което имаш в себе си като усеща, като полезности – хартийките в банката са за тия, които ги основават тези истории “, стартира той.

„ Нямам концепция от кое място пристигна това нещо – който има някакви доказателства, да ги каже, а не да ни оцапват имената. Просто тези дни са толкоз тежки, не ми е останало доста време да мисля за футбол. Въпросите за детектора би трябвало да бъдат заложени към хората, които са с обвинявания и откакто се нахвърли тази мръсотия в медийното пространство – нямам концепция кой ме упреква, няма нищо съответно. С Илиан Илиев си приказваме, нали дойдохме дружно на церемонията. Благодаря “, приключи капитанът на Черно море.

Старши треньорът на „ моряците “ Илиан Илиев също разяснява случилото се, което разбуни духовете в българския футбол в последната седмица. „ Никой не ми е споделил от клуба аргументи, разнообразни от футболните за тези, които си потеглиха в сряда. За през днешния ден, момчетата на Ради Василев и Кононго им бяха препоръчани нови контракти, само че те избраха да търсят по-добри разновидности в чужбина, до момента в който Мехди и Жоаким също имаха оферти за нови контракти, само че и те избраха да търсят разновидности отвън България поради това, че не получаваха шансове за игра. Не желая да разясня такива неща, защото за мен е неуместно “, стартира той.

„ Аз го споделих, преди да дойдете, никой треньор не има вяра да е станало нещо, защото би трябвало да стопираме с специалността – всеки позволява неточности, а най-вече бъркаме ние. Аз в случай че зависеше от мен, нямаше да освободя никого. В сряда казахме, че не може да разчитаме на тези играчи и това. На никой не е прелестно да се подлага на детектор на лъжата, ние отидохме непринудено – по принцип имам контракт, 10 индивида напущат, ще бъде много мъчно да им бъдат открити заместници, само че ще преценим по какъв начин да действаме “, приключи наставникът на Черно море. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР