Хартиеният вот винаги е бил проблематичен - през купуване, през

...
Хартиеният вот винаги е бил проблематичен - през купуване, през
Коментари Харесай

Асен Василев: Не виждам причина да се отмени машинния вот, няма р...

" Хартиеният избор постоянно е бил спорен - през пазаруване, през сбъркани бюлетини. Ние от Политическа партия подадохме много сигнали за образуване на пазаруване на гласове. най-малко в 20 области. За първи път ГРАО разгласиха съмнителни регистрации. В една къща няма по какъв начин да живеят 300 индивида. Сега кметовете и регионалните шефове би трябвало да ги дерегистрират служебно. Това са контроли, които би трябвало да стартират да се случват в изборния развой ", счита Василев.

 

Той разяснява и обвиняванията на президента Румен Радев поради въведената такса от 20 лева на мВтч за транспорт на съветски газ, който влиза и минава през " Турски поток " през България: " Това е такса, която има характера на данък. Това, което е доста значимо, е, че тази такса не е нещо ново за нашата енергетика. Всички производители на сила внасят 5 % от техните доходи във фонд " Сигурност ". Това съществува от 2013-2014 година и не е някаква иновация за нашата енергийна система. В случая я сложихме и на вноса и износа на съветски газ. Руски газ се доставя и до Гърция, само че видяхте ли те да реагират по някакъв метод. От Румъния, от Турция видяхте ли остра реакция? Виждаме остра реакция от Сърбия и Унгария макар че няма причина ", добави министърът.

 

Няма реакция от съветска страна. На 31 октомври ще се пресметна всичко. До 14 ноември таксата би трябвало да влезе в хазната. На този стадий имаме от няколко вносители, които са споделили, че ще си внасят таксата, сподели още той.

 

Пенсионерите трябваше да имат по-високи пенсии. Трябва да има  трайно нарастване на пенсиите, това бе безапелационният му отговор на въпрос за коледните бонуси за пенсионерите.

 

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР