Хартиената коалиция наистина вече обезумя. Това, което се случва е,

...
Хартиената коалиция наистина вече обезумя. Това, което се случва е,
Коментари Харесай

Петков бесен: Върнаха хартията заради местните избори

" Хартиената коалиция в действителност към този момент обезумя. Това, което се случва е, че взеха решение да анулират изобщо машинното гласоподаване, да вкарат хартиената бюлетина в този миг като единствен метод за гласоподаване на локалните избори. ", съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. 

Знаем, по време на локалните избори се крадат най-вече гласове през невалидни бюлетини и вкарват изненадващо във второ четене някакви броячки, които Движение за права и свободи изненадващо вкарва без дори да се каже какви са тези броячки, по какъв начин ще се попълнят тези бюлетини ", по този начин съпредседателят на " Продължаваме Промяната разяснява решението на идващите постоянни избори да има единствено хартиени бюлетини.

" В момента е цялостен безпорядък. Опитват се напълно да разфокусират какво се случва в зала с една единствена цел. Да вкарат хартиената бюлетина, очевидно огромната цел са локалните избори, тъй като те там са царете за невалидните бюлетини. И ние излязохме от зала. Не можем да сме част от това закононарушение, което се случва за демокрацията на България, вкарвайки в последния миг броячките на Движение за права и свободи без да има пояснение за какво ", съобщи Петков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР