Харизматичният актьор от НАТФИЗ Даниел Върбанов се превърна в новия

...
Харизматичният актьор от НАТФИЗ Даниел Върбанов се превърна в новия
Коментари Харесай

Истерия по Баян от Войната на буквите


Харизматичният артист от НАТФИЗ Даниел Върбанов се трансформира в новия секссимвол след присъединяване си във кино лентата " Войната на буквите " по Българска национална телевизия.

Младият мъж, който влиза в ролята на сина на цар Симеон – Баян, е засипван всеки ден от стотици есемеси на влюбени девойки, които желаят да излязат на среща с него, издадоха го от класа му при проф. Атанас Атанасов.

  " Даниел обаче си има гадже, което крие. Някои от нас знаем кое е, само че сме му дали обещание да си мълчим ", показа бъдеща актриса, с която най-често си поддържа връзка Даниел Върбанов, написа " Марица ".

Момичета от цяла България пишат в мрежите на екранния Баян, само че най-настоятелни са някогашни негови съученички от Италианския колеж, който артистът е приключил, преди да учи в НАТФИЗ. С някои от тях Даниел продължава да се вижда на кафе и всички се радват на триумфите му на екрана.

За " Войната на буквите " Даниел се яви на кастинг с над 200 души за основната роля на сина на Симеон – Баян, и бе определен изрично от екипа на лентата. Макар да е четвъртокурсник, Върбанов към този момент има хрумвания в каква посока ще се развива, като приключи НАТФИЗ в класа на проф. Атанасов. Със сигурност няма да напуща страната, както направи колежката му Мария Бакалова.

Неслучайно Върбанов е определен за основната роля. През декември предходната година той завоюва " Стипендията на Ламбо ", без даже да е кандидатствал за нея. Разказва, че даже първоначално считал, че някой се майтапи с него, защото не е кандидатствал за тази премия. " Не чаках, само че доста се зарадвах, тъй като от години одобрявам Стефан Данаилов. "

Даниел е роден на 10 май 2000 година в София и е най-големият от трима братя. Родителите му нямат общо с актьорската специалност. След като приключва Италианския колеж, се мести в Англия. Там е признат в Академията по актьорско майсторство в Оксфорд, а изпитът, който е минал, бил извънредно сложен. За 20 места кандидатствали над 20 000 души. След като учи година, се връща в България и записва НАТФИЗ. Приемат го от раз. Върбанов е безапелационен, че когато имаш цел, то би трябвало да я преследваш настойчиво, само че и да се забавляваш, да харесваш това, което правиш.

За Дани, както го назовават, няма сложни неща в актьорството и за по-малко от две седмици се научава да язди за " Войната на буквите ". Държал и всички каскади да си прави самичък. " За задачата един месец на една от каскадите ми дадоха по-нисък кон. Идеята бе да привикна с него и по-късно да опитам с високия кон, с който ще фотографирам. Аз обаче не признавам ниски цели и по този начин се ускори, че прескочих животното и паднах от другата му страна. За благополучие не се контузих ", смее се Даниел пред уеб страницата Мила.

Двамата с Ненчо Костов, който играе брат му Петър във кино лентата, стават близки другари. Заедно се хранят, бият се и си четат репликите.

Това, което най-вече радвало артиста, било отношението на по-старите му сътрудници към него.

" Имал съм опция да се срещна с доста известни международни артисти, виждам, че и у нас те се държат като тях - положителни, усмихнати, постоянно подготвени да оказват помощ ", споделя Върбанов и засяга Захари Бахаров и Теодора Духовникова, с които играе в сериала.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР