Харизматичната Михаела Филева ще представи впечатляваща музикална програма на сцените

...
Харизматичната Михаела Филева ще представи впечатляваща музикална програма на сцените
Коментари Харесай

Михаела Филева с концерт във Варна на 15 юни

Харизматичната Михаела Филева ще показа впечатляваща музикална стратегия на сцените на Летните театри във Велико Търново - 13 юни, Русе – 14 юни и Варна на 15 юни. Жителите и гостите на изброените градове ще имат привилегията първи да чуят „ Опасно близки “, „ Латино сеньорита “, „ Инкогнито “, „ И аз съм тук “, “По-добра от мен “, „ Бойкот “ и доста други в лайв версии, изпълнени от Михаела и музикатните Краси Тодоров, Васил Крумов, Радо Казасов и Евден Димитров.

Михаела Филева е измежду дребното български реализатори, които показват концертно шоу от висока класа. Най-изявената млада певица и създател има десетки шлагери, които всеки може да запее, а когато това се случи по време на концерт, възприятието е неповторимо.

Красивата Михаела грее на сцената като пленява публиката с присъщите си вокални осъществявания, емоционалност и прелест. Тя умее да въвлича феновете в историята на всяка ария, да влияе с наличието си и да кара дребни и огромни да се вълнуват и претърпяват музиката ѝ.

Михаела непрестанно прибавя нови, запаметяващи се песни в репертоара си, които са повода към днешна дата тя да е сериозен реализатор по усета на аудитория в необятен възрастов диапазон. С „ Бойкот “ ще ви накара да затанцувате, с „ Нова страница “ ще ви разчувства, с „ Латино сеньорита “ ще усетите усета на лятото, с „ А нека, но едва ли “ ще ви усмихне, с „ Родена с шанс “ ще ви накара да повярвате, че всички имаме право на благополучие.

Билетите за концертите на Михаела Филева вече са в продажба в мрежата на Eventim.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР