Харизматичната и талантлива Койна Русева прелъстява колегата си Орлин Павлов

...
Харизматичната и талантлива Койна Русева прелъстява колегата си Орлин Павлов
Коментари Харесай

Койна Русева прелъстява Орлин Павлов

Харизматичната и надарена Койна Русева прелъстява сътрудника си Орлин Павлов в нов филм. Това излиза наяве от няколко фотоса, който русокоската качи в персоналния си профил в обществената мрежа Инстаграм.

На една от фотосите тя му се усмихва чаровно, като нежно е подпряла ръка на рамото му. Не е ясно в коя продукция снимат любимците на родното кино, само че дадената сцена сигурно се разиграва в нощен клуб. Снимките са почнали по изгрев слънце, в случай че се съди по мненията и видеата на двамата артисти.

Под фрагментите Койна написа: „ Да поснимаме. Нощна сцена в шест сутринта... обичам “. Орлин от своя страна пък разяснява със сърце. Забавно стори пусна и самият той, пътуващ към снимачната площадка. „ Неделя заран. Някои в този момент отиваме на бар, други дилетанти в този момент си потеглят “, със смях декларира мачото.

Феновете незабавно означиха, че тандемът доста си подхожда, а една от последователките на Койна ги дефинира като „ индивидите с котешки очи “. Много от феновете им ги засипаха с въпроси кой е филмът, в който ще вземат участие, само че все още никой не издава детайлности. Някои залагат, че и Койна ще вземе присъединяване в продължението на Ники Илиев „ Завръщане 2 “ , а други са безапелационни, че Павлов и Русева ще си партнират в сериал, написа „ Телеграф “.

Припомняме ви, че това не е първата лента, в която вземат участие и двамата. Те бяха в актьорския каст и на „ Скъпи наследници “, въпреки там да нямаха доста общи подиуми.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР