ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (АП) — Либерален активист поиска във вторник от

...
ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (АП) — Либерален активист поиска във вторник от
Коментари Харесай

Съдебният процес има за цел да попречи на гласуването на конгресмен от Пенсилвания заради клаузата за въстание в конституцията

ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (АП) — Либерален деятел изиска във вторник от съда в Пенсилвания да забрани на представителя на Съединени американски щати Скот Пери от първичното гласоподаване в щата с аргумента, че Пери не дава отговор на условията заради напъните си да задържи президента Доналд Тръмп на поста и да блокира прехвърлянето на властта на демократа Джо Байдън.

Искът от седем страници изисква от Съда на Британската общественост на Пенсилвания да разгласи, че Пери е взел участие в бунтовничество активност и не може да заема обществена служба според клаузата за въстание в Конституцията. Делото на деятеля Джийн Стилп показва Пери и държавния секретар на Пенсилвания Ал Шмид.

Пери, републиканец, се кандидатира за седми мандат.

Отчасти в документите се цитира ролята на Пери в опита да употребява Министерството на правораздаването, с цел да помогне на Тръмп да спре узаконяването на изборите, като назначи настоящ основен прокурор, който би бил схватлив към подправените изказвания на Тръмп за изборни измами.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР