Харисън Форд, който се закле, че за последен път се

...
Харисън Форд, който се закле, че за последен път се
Коментари Харесай

Кан 2023 и „Златната палма” за Харисън Форд

Харисън Форд, който се закле, че за финален път се впуска в трагичната сага за археолога-авантюрист, не сдържа сълзи, получавайки „ Златна палма ” за целия си принос към киното. „ Много съм разчувстван. Видях живота си да минава пред очите ми “, сподели звездата, след прожекцията на динамичен клип, със подиуми от многочислените му хитови филми.

В „ Циферблата ” минава като на лента и животът на Индиана Джоунс, започвайки със подиуми с младия Инди от по-раншните издания, до зрялата му възраст, за която Харисън Форд е майсторски застарял със специфични резултати, за които се приказва, че са „ изяли ” огромна част от Щатски долар 294 милионния бюджет.

Първите рецензии обаче са въздържани, точно поради сравнението с предходните запленяващи кино-авантюри на Харисън Форд/Индиана Джоунс. Засега най-хубавите думи са „ прелестно екшън-приключение от остарялата школа ”.

Точно след премиерата на „ Индиана Джоунс и циферблатът на ориста ” мина и дебютът на " Черни мухи ", напрегната драма за нюйоркските парамедици с присъединяване на Шон Пен...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР