Хари Магуайър каза, че може да се справи с враждебното

...
Хари Магуайър каза, че може да се справи с враждебното
Коментари Харесай

Хари Магуайър: Подигравките не ме интересуват, сигурен съм, че ще играя още много за Юнайтед

Хари Магуайър сподели, че може да се оправи с враждебното отношение от последователите на противника и че това облекчава напрежението върху съотборниците му в британския тим, откакто бранителят беше обект на насмешки от шотландските почитатели след автогола в приятелския мач с Шотландия във вторник.

30-годишният централен защитник на Манчестър Юнайтед се появи в игра на полувремето в Глазгоу, когато Англия водеше с 2:0, преди несъзнателно да върне един гол за домакините, като след ниско центриране прати топката в личната си мрежа в 67-ата минута.

Магуайър разказа отношението към него от страна на шотландските почитатели като " дребна задявка ".
 Манчестър Юнайтед подписа рекорден спонсорски контракт
Манчестър Юнайтед подписа рекорден спонсорски контракт

Той е най-богатият в историята на футбола, ще се отнася до спонсорство на фланелката

" Това значително отстранява напрежението от моите съотборници и го трансферира върху мен. Това сигурно ги кара да играят по-добре ", сподели той за английските медии след успеха на Англия с 3:1.

" Знаехме, че идвайки тук, когато чуем националния химн и това, че те не го почитат, знаехме, че ще бъде неприятна конюнктура и през второто полувреме се видя по-голямата част от това. Щастлив съм, че не се поддадохме ", добави Магуайър.

Футболистът, който се причисли към Манчестър Юнайтед от Лестър за 80 милиона английски лири през 2019 година, беше лишен от капитанската лента от мениджъра Ерик загар Хаг през юли. Той се бори за място в първия тим и даже беше свързван с трансфер в различен тим преди началото на сезона.

" Първите четири седмици бяха сложни, тъй като имахме по един мач на седмица и мениджърът не ме избираше, само че в този момент ни предстоят доста срещи и съм сигурен, че ще играя доста ", сподели още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР