Хари Кейн коментира някои играчи от състава на Франция и

...
Хари Кейн коментира някои играчи от състава на Франция и
Коментари Харесай

Хари Кейн: Утре не е финалът, а само една стъпка към трофея

Хари Кейн разяснява някои играчи от състава на Франция и какви са упованията му преди конфликта на Англия с " петлите " в четвъртфинален мач от Световното състезание в Катар.

" Изненадващо, не съм изпълнял толкова доста дузпи против Юго Лорис! Срещу всеки вратар просто се придържам към моя развой и моята рутина, минавам през подготовка ден преди мача. Юго е приказен водач, дава образец. Той е много спокоен в напрегнати обстановки и знае по кое време гласът му би трябвало да е мощен. Научих доста от него и неговите лидерски умения, като капитан на Англия.

Тренирахме доста дружно и играхме доста дружно. Имам самочувствие във всяка обстановка против всеки вратар, само че съм виждал Юго да прави няколко фантастични спасявания през годините. Знам, че ще би трябвало да бъда на върха на моята игра, тъй като се изправям против един от най-хубавите вратари в света.

Познаваме се с Кайл Уокър от доста време и той е приказен бранител. Вероятно най-постоянният десен бек през последните 10 години. Той играе на най-високото равнище, на което в миналото е играл. Кайл ще се концентрира върху това да прави работата си за тима.

Не желая да разгадавам тайните си във връзка с мотивационните речи! Подготовката е осъществена, всички ще приказват в съблекалнята и ще повтарят посланията от последните шест дни. Още не съм обмислил какво ще кажа, ще помисля за това през идващите 24 часа. Рядко имаш шест дни да чакаш за четвъртфинал, тъй че ние сме повече от подготвени да стартираме и да продължим.

Не сме тук единствено с цел да стигнем до четвъртфинал. Знаем, че тук има доста положителни тимове, само че знаем, че и ние сме подобен. Ако загубим на следващия ден, ще бъдем толкоз разочаровани, колкото всеки различен. Между всички нас има истинска увереност и религия да бъдем сполучливи като тим на Англия. Утре не е финалът на Световното състезание, това е още една стъпка в опита да спечелим Мондиала Трябва да сме изцяло фокусирани върху това.

Килиан Мбапе е приказен състезател. Очакваме сложен мач, той е един от играчите, който може да донесе заплаха. Трудно е да се каже какво ще стане утре. Всеки огромен мач, в който съм взел участие, се свежда до най-малките елементи. Обикновено тимът, който направи повече от тях вярно, печели. Във футбола може да се случи доста. Просто би трябвало да сме готови да уточним детайлностите си ", показа капитанът на Англия Хари Кейн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР