Хари Кейн измъкна отбора на Англия от конфузна ситуация и

...
Хари Кейн измъкна отбора на Англия от конфузна ситуация и
Коментари Харесай

Хари Кейн спаси Англия от провал срещу Тунис

Хари Кейн измъкна тима на Англия от конфузна обстановка и донесе успеха с 2:1 над един от новобранците на международното състезание – Тунис, в мач от гр.G, игран на „ Волгоград Арена ”. Капитанът на британците вкара и двата гола, като вторият бе в добавеното време, когато африканският отбор съвсем бе оформил следващата изненада на Мондиал 2018.

Англичаните започнаха вихрено и след три пропуснати чисти положения Хари Кейн откри още в 11-ата мин. След това играта още веднъж бе с превес на британците, само че в 33-ата мин. техният бранител Кайл Уокър удари безогледно в лицето Бен Юсуф, освен това в наказателното поле, и отборът на Тунис получи правото да извърши дузпа. Фержани Саси я осъществя, без значение, че вратарят Пикфорд улови ъгъла и даже съумя да допре топката.

След изравняването англичаните продължиха да натискат съперника и още до края на първото полувреме сътвориха няколк положения. При едно центриране в наказателното поле на Тунис Кейн бе свален на тревата с хватка от битката, само че съдията Вилмар Ролдан от Колумбия не отсъди нарушаване.

След почивката тунизийците излязоха на терена по-добре проведени и по-сполучливо затваряха офанзивите на противника. Малко по малко отборът на Англия стартира да играе все по-нервно и прибързано, което бе добре пристигнало за тима от Африка. В добавеното време обаче още веднъж най-скъпият британски футболист – Кейн, сподели своята класа. При центриране в наказателното поле на Тунис той съумя да вкара топката с глава във вратата на Тунис и донесе триумфа с 2:1.

Така звездата на „ Тотнъм ” излезе на второто място при голмайсторите на международното, като дружно с Диего Коста (Исп) имат по две попадения. Пред тях, с три, е единствено Кристиано Роналдо

Това бе едвам трети мач сред тези два тима. На 2 юни 1990 година другарски дуел посред им приключи 1:1, а на 15 юни 1998-а Англия победи с 2:0 на международното състезание във Франция.

След първите мачове от гр. G води Белгия с 3 т. (3:0 голова разлика), следват Англия с 3 т. (2:1), Тунис с 0 т. (1:2) и Панама с 0 т. (0:3). Във втория кръг са срещите Белгия –Тунис (23 юни) и Англия – Панама (24 юни).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР