Хари и Меган ще бъдат поканени на коронацията на крал

...
Хари и Меган ще бъдат поканени на коронацията на крал
Коментари Харесай

Хари и Меган ще бъдат поканени на коронацията на Чарлз III

Хари и Меган ще бъдат поканени на коронацията на крал Чарлз Трети, макар скандалните изказвания, които те вършат във връзка с кралското семейство в документална поредност, предавана по " Нетфликс ", написа " Дейли телеграф ".
Прочетете още
Херцогът и херцогинята на Съсекс ще могат да участват на историческата гала на 6 май следващата година, в случай че пожелаят, оповестява " Дейли телеграф ", само че прецизира, че към момента няма информация дали те са получили покана.

Списъкът с посетители за събитието в Уестминстърското абатство ще бъде конкретизиран през идващите месеци, само че неназован източник е декларирал за вестника, че всички членове на кралското семейство ще бъдат поканени.

Няма коментар от Бъкингамския замък, като същият източник е споделил, че " кралят обича и двамата си сина ".

В деня на коронацията е четвъртият рожден ден на сина на Хари и Меган – Арчи, и това кара някои да мислят, че двойката може да избра да си остане в Америка.

Междувременно в четвъртък бе излъчен следващ епизод от документалната поредност на двойката по " Нетфликс ", в който последваха нови обвинявания към кралското семейство.

Хари се оплака, че неговият брат Уилям го е ужасил като му е крещял по време на фамилна среща на върха в имението Сандрингам при започване на 2020 година за разискване на избора на двойката да се отдръпна от кралските си повинности.

Хари също така сподели, че дворецът Кенсингтън е излъгал, с цел да отбрани брат му, отричайки изказванията, че той го е тормозил.

Все още няма публична реакция от Бъкингамския замък и двореца Кенсингтън във връзка на документалната поредност в " Нетфликс ", само че " Дейли експрес " написа, че въпреки и кралят да е засегнат, към момента се надява на помиряване с по-малкия му наследник.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР