Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен,

...
Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен,
Коментари Харесай

Осем признака, че той отдавна НЕ е правил секс

Харесвате си готиния сътрудник от прилежащия отдел. Той е приветлив, млад и сигурно финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои клюки, които чувате. Това, че от дълго време не е имал гадже. Или пък обстоятелството, че непрекъснато приказва за секса, който прави. Е, има 8 признака, по които елементарно може да разберете дали от дълго време НЕ се е забавлявал в леглото.

1. Сексуален "маниак "
Мъжът става безусловно захласнат от секса. Всички диалози, смешки и мисли са единствено за него. Той усеща нараснало привличане към известни персони или с неспокойствие следи девойките, минаващи около него. Понякога без съмнение разисква своите достолепия. Много постоянно - в изцяло нахална форма. Може да мастурбира доста, само че това не му дава нужното освобождение и задоволство.

2. Този, който не харесва никой
Обратната реакция на половата фикс идея е неналичието на реакция към женския пол и даже цялостна омерзение или експанзия към дамите. Човек става равнодушен, напълно потънал във вътрешния си свят, търси се да се отбрани от другите, може да се насочи основно към работата, компютърните игри или друго занимание.

3. Яростният вид
Повишената нервност и нетърпимост може да се дължат на липса на секс. В последна сметка тялото не получава цялостен комплекс от нужни хормони, по-специално хормоните на щастието - серотонин и ендорфин. В допълнение, сексът е превъзходен метод за облекчение на напрежението и релаксация. А неналичието на полови моменти - е, те водят до раздразним мъж.

4. Недоспалият сътрудник
Когато човек преодолее непрекъснатото неспокойствие и мисли за секс, няма време за сън. Но след секс получаваме освен физическа и прочувствена релаксация, само че и хормонален коктейл, който предизвиква спокойния и сладостен сън. Ако забележите мъж, който наподобява като че ли не е спал от дни, то най-вероятно не е правил скоро секс.

5. Обичащият бургери
Липса или цялостно неявяване на секс, както от време на време се случва и при дамите, може да трансформира мъжете в склонни към преяждане. Наднорменото тегло нараства безусловно за броени дни и тогава остатъците стартират да въздействат на здравето: появява се зной, сърдечни болки, мускулната маса се заменя с мазнини, които се отсрочват върху гърдите, стомаха и бедрата. Комплексът от проблеми нараства и води до неприятни последствия.

6. Разконцентрираният сътрудник
Повишено привличане и непрекъснати мечти или противоположното - незаинтересованост и самооттегляне - тези положения са свързани с разсеяно внимание и слаба централизация. Това се отразява отрицателно освен на работния развой, само че и на ежедневните задачки. Ако мъжът не помни за срещи, обърква времето, датите и имената, може би виновността е в неналичието на секс.

7. Здравето и неговата липса
Първоначално не би ви хрумнало да свържете честите настинки с неналичието на секс. Той в действителност е пазачът на мощния имунитет, защото при постоянното правене на обич устойчивостта към вируси се усилва с 30%. Не забравяйте за застоя и риска от простатит. Освен това продължителното самоограничение може да докара до психологични разстройства.

8. Страхът
Понякога може да има тенденциозен отвод от секс. Всички предходни полови дефекти или здравословни проблеми са отговорни. Следователно, даже и най-малкият крах води до боязън от повтаряне и компликации с ерекцията. Освен поддръжката и търпението от колегата, може да се употребяват и специфични средства - лубрикант с охлаждащ резултат за удължение на акта или ерекционен пръстен. Разбира се, съществуването на един или различен знак за липса на секс не значи, че всичко е прекомерно неприятно. Не бързайте с изводите. Може би един мъж има потребност не толкоз от секс, а от човешко внимание, топлота, обич и любов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР