Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен,

...
Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен,
Коментари Харесай

8 признака, че мъжът отдавна НЕ е правил секс

Харесвате си готиния сътрудник от прилежащия отдел. Той е приветлив, млад и сигурно финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои клюки, които чувате. Това, че от дълго време не е имал гадже. Или пък обстоятелството, че непрекъснато приказва за секса, който прави. Е, има 8 признака, по които елементарно може да разберете дали от дълго време НЕ се е забавлявал в леглото.
1. Сексуален " фанатик "
Мъжът става безусловно захласнат от секса. Всички диалози, смешки и мисли са единствено за него. Той усеща нараснало привличане към известни персони или с неспокойствие следи девойките, минаващи около него. Понякога без съмнение разисква своите достолепия. Много постоянно - в изцяло нахална форма. Може да мастурбира доста, само че това не му дава нужното освобождение и задоволство.
2. Този, който не харесва никой
Обратната реакция на половата фикс идея е неналичието на реакция към женския пол и даже цялостна омерзение или експанзия към дамите. Човек става равнодушен, напълно потънал във вътрешния си свят, търси се да се отбрани от другите, може да се насочи основно към работата, компютърните игри или друго занимание.
3. Яростният вид
Повишената нервност и нетърпимост може да се дължат на липса на секс. В последна сметка тялото не получава цялостен комплекс от нужни хормони, по-специално хормоните на щастието - серотонин и ендорфин. В допълнение, сексът е превъзходен метод за облекчение на напрежението (6 знака, че стресът ви идва допълнително ТУК) и релаксация. А неналичието на полови моменти - е, те водят до раздразним мъж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР