Харесваме Джордж Клуни, защото успехът на човек не се измерва

Харесваме Джордж Клуни, защото успехът на човек не се измерва ...

Как Джордж Клуни ще помага на киното


Харесваме Джордж Клуни, защото успехът на човек не се измерва само със собствените му постижения, а и с това което дава на другите.
Джордж Клуни, GQ и защо е дал 14 милиона долара на приятели
Джордж Клуни е раздавал милиони на приятели

Актьорът разнищва слуховете

Сега актьорът е насочил вниманието си към ученици от бедни семейства, предимно от малцинствата.

Той планира да отвори училище, в което те да се обучават на кинематография и свързаните с киноиндустрията умения като подготовка на осветление, визуални ефекти и други тънкости.

Освен Клуни, в проекта, който е съвместен с образователните институции в Лос Анджелис, ще участват и актьорите Кери Уошингтън, Дон Чийдъл, Минди Калинг и Ева Лонгория.

"Нашата цел е да покажем по-добре разнообразието в страната ни," казва в изявление Джордж Клуни. "Това означава да създадем училищни програми, в които младите хора да получат познания за снимането с камера, монтажа, визуалните и звукови ефекти - за всички възможности, които може да им предложи кариера в киноиндустрията".

Новата програма ще предлага "стажове, които осигуряват добре платена кариера", добавя Клуни, който заедно със своите съоснователи ще бъде член на Управителния борд.

През последните години желанието е да има по-голямо етническо разнообразие в Холивуд, както пред камерите, така и за тях.
"Земя на номади", Nomadland, Оскари 2021 и най-ниският приход в бокс офиса на победител
Носителят на Оскар с антирекорд по приходи

"Земя на номади" може да се похвали с три статуетки, но...

Кампанията #OscarsSoWhite стартира през 2015 г. в социалните медии, за да обърне внимание на факта, че сред номинираните преобладават белите, припомня Yahoo!News.

Източник: lifestyle.bg