Харесваме Джордж Клуни, защото успехът на човек не се измерва

...
Харесваме Джордж Клуни, защото успехът на човек не се измерва
Коментари Харесай

Как Джордж Клуни ще помага на киното

Харесваме Джордж Клуни, тъй като триумфът на човек не се мери единствено със личните му достижения, а и с това което дава на другите.
 Джордж Клуни, GQ и за какво е дал 14 милиона $ на другари
Джордж Клуни е раздавал милиони на другари

Актьорът разнищва слуховете

Сега артистът е насочил вниманието си към възпитаници от небогати фамилии, най-вече от малцинствата.

Той възнамерява да отвори учебно заведение, в което те да се образоват на кинематография и обвързваните с киноиндустрията умения като подготовка на осветяване, образни резултати и други тънкости.

Освен Клуни, в плана, който е взаимен с просветителните институции в Лос Анджелис, ще вземат участие и актьорите Кери Уошингтън, Дон Чийдъл, Минди Калинг и Ева Лонгория.

" Нашата цел е да покажем по-добре разнообразието в страната ни, " споделя в изказване Джордж Клуни. " Това значи да създадем учебни стратегии, в които младежите да получат знания за снимането с камера, монтажа, образните и звукови резултати - за всички благоприятни условия, които може да им предложи кариера в киноиндустрията ".

Новата стратегия ще предлага " стажове, които обезпечават добре платена кариера ", прибавя Клуни, който дружно със своите съоснователи ще бъде член на Управителния ръб.

През последните години желанието е да има по-голямо етническо многообразие в Холивуд, както пред камерите, по този начин и за тях.

Носителят на Оскар с антирекорд по доходи

" Земя на номади " може да се похвали с три статуетки, само че...

Кампанията #OscarsSoWhite започва през 2015 година в обществените медии, с цел да обърне внимание на обстоятелството, че измежду номинираните доминират белите, напомня Yahoo!News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР