Харесва ми не само да бъда обичан, но и да

...
Харесва ми не само да бъда обичан, но и да
Коментари Харесай

10 начина да кажеш „Обичам те!“

„ Харесва ми освен да бъда обичан,
само че и да ми споделят, че ме обичат “
Джордж Елиът

И в най-силните и хармонични връзки настъпват спадове на възприятията, размишления дали към момента любовта е жива и има ли смисъл за продължение на връзката.

Но постоянно едно същинско “Обичам те! ” може да оправи всеки гаф, който сме позволили. Една ласка, една прегръдка, вечеря… всичко това кара обичания ви човек да се усеща обичан/а и вашата връзка да е постоянно мощна и здрава.

В деня на любовта ви предлагаме 10 метода, по които да покажете на обичания човек, на индивида, които е в сърцето ви, че го обичате.

1. Пригответе сантиментална вечеря

Романтичната вечеря постоянно предвещава вълнуваща вечер, изпълнена с обич. А за лукс и разпалване на пристрастеността завършете вечерята с едно разтапящо се шоколадово суфле.

2. Ароматно кафе и вкусна закуска в леглото

С отварянето на очите, изненадващата закуска и топло кафе ще е един прелестен метод за започването на деня и едно вкусно „ Обичам те! “.

3. Подарявайте целувки

Винаги давайте целувки на близък си човек. Когато не сте дружно, изпращайте му/ѝ стикери на целувки, дано той или тя се усеща обичан. Но не прекалявайте, тъй като рискувате да прекрачите границата и да станете досадни…

4. Правете дарове

Винаги можем да купим нещо алегорично или пък цвете за нашата обич. Това ще е вълнуваща изненада, на която никой няма да остане безучастен.

5. Правете хубави неща без причина

Всяко дребно нещо, което вършиме за обичания човек, ще бъде почувствано и оценено. А какво по-хубаво от това?!

 10 метода да кажеш

6. Спонтанна прегръдка

Прегръдката постоянно сполетява двама души, изключително в случай че те са влюбени. Така че постоянно прегръщайте обичания си човек и то да е без мотив.

7. Научете се да изслушвате

Няма нищо по-хубаво от това индивидът, който обичаш, да те слуша деликатно и да обсъждате значимите за всеки от вас тематики.

8. Уважавайте фамилията и приятелите му/ѝ

Може би това е едно най-важните „ Обичам те! “ – да бъдете благи и учтиви с околните хора на колегата си. Това ще улесни доста общуването ви с тях и със самия него/нея.

9. Украсете дома си с цветни листчета „ Обичам те! “

След прибиране у дома вашият любим/а ще бъде на седмото небе, когато види, че целият дом е отрупан с цветове и деликатност.

10. Казвайте си го всеки ден

Тези думи постоянно могат да създадат по-цветен и най-сивия, отегчителен и мъчителен ден. Използвайте ги по-често към тези, които в действителност обичате. И обичайте! От цялото си сърце!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР