Хардкор феновете на този култов модел са потресени. Според тях,

...
Хардкор феновете на този култов модел са потресени. Според тях,
Коментари Харесай

Новото Mitsubishi Evo е... ел. SUV

Хардкор почитателите на този паметен модел са потресени. Според тях, инженерите на Mitsubishi са пренебрегнали всички полезности, които се съблюдаваха до този миг. Под "святото " име Evolution те желаят да вършат електрическо SUV. Дръжте се почитатели на класическите Mitsubishi-та Evolution и свиквайте.



Вашият 4х4 турбо свят към този момент в никакъв случай няма да е същият. Всъщност в случай че се замислим, Mitsubishi се приготвя за тази стъпка от много време. Още през 2005 година те изкараха електрическа версия на седана Lancer Evolution. Сега обаче публиката желае SUV-та и по този начин пъзелът се подрежда. Това, което демонстрираха Mitsubishi в Токио е идея, само че съгласно специалисти и макар футуристичния си тип, тя е доста покрай серийно произвеждане.

Конструкторите са се отказали от електромотор на всяко колело, само че система, предаваща момента към всички колела - има. Тя се реализира благодарение на три електромотора - един, отговарящ за предния мост, а другите два - за задните колела. Задните два електрически мотора са свързани с деен заден диференциал (AYC).



Според основателите точно такава би трябвало да е концепцията, с цел да може новото Evo да се ръководи също толкоз добре, колкото паметните модели от предишното. В последна сметка излиза, че новото Evo няма безусловно нищо общо с предшествениците си, само че чувството ще е същото. Според нас, надали...

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР