ХАРАРЕ, Зимбабве (AP) — Заплаха за бомба затвори летище Виктория

...
ХАРАРЕ, Зимбабве (AP) — Заплаха за бомба затвори летище Виктория
Коментари Харесай

Президентът на Зимбабве отмени реч за възобновяема енергия след заплаха за бомба на летище Виктория Фолс

ХАРАРЕ, Зимбабве (AP) — Заплаха за бомба затвори летище Виктория Фолс в Зимбабве в петък, принуждавайки президента на страната да анулира планувано послание на конференция за възобновима сила, сподели чиновник.

Президентът на Зимбабве Едсън Мнангагва трябваше да приказва на конференцията сутринта, само че „ трябваше да спре пътуването си, с цел да даде опция за следствия, които към този момент са в ход “, президентски представител Джордж Чарамба сподели.

Властите не можаха да потвърдят известията на локалните медии, че самолетът на президента е направил противоположен завой, до момента в който е пътувал за конференцията.

Чарамба сподели, че летищните управляващи са били осведомени от самолетна компания Fastjet за имейл, изпратен „ от John Doe “, в който се твърди, че има „ достоверна опасност с бомба/огнестрелно оръжие “, ориентирана към летищата в Зимбабве.

Системите за сигурност са „ в този момент в нараснала подготвеност “, сподели Чарамба, призовавайки хората да бъдат спокойни, до момента в който не престават следствията.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР