Характерна черта за моралните приватизатори на нашето съвремие е непрестанното

...
Характерна черта за моралните приватизатори на нашето съвремие е непрестанното
Коментари Харесай

Клуб Зет - челно да нацелиш гредата

Характерна линия за моралните приватизатори на нашето съвремие е непрестанното им предпочитание да себеизтъкват личната си незаменимост и само вероятната вярна позиция, несъмнено, тяхната! Но когато лицемерието не познава граници, може да ти се случи челно да нацелиш гредата. Точно това се случи с един от менторските уеб сайтове на Тройката скандални предприемачи ПДД – Прокопиев, Донев, Дончев.  Кукловодите и трупата им марионетки показаха предходната седмица “Кафява книга за свободата на българските медии”. По всичко наподобява, самодостатъчните, тъй като бяха поканили единствено личните си “медии”-бухалки, не са останали удовлетворени от неналичието на отзив на “активното им мероприятие” и поради това са пристъпили към разпространяването на пасквила под формата на “платено съдържание” в обществените мрежи. От няколко дни, даже и да не си лайкнал страницата на Клуб Зет във фейсбук, по няколко пъти дневно, на фийда ти се появява “платена публикация” на слабочитаемия уебсайт, като даже се приканват читателите да споделят обявата.

На фона на “платения постинг”, който мнозина от потребителите на обществената мрежа могат да изтълкуват и като спам, най-малкото, тъй като не са поискали да четат префърцунените “опорни точки” на олигархичното задкулисие, в неделя от сайтчето, което постоянно бива наричано с турското значение на WC, можехме да научим, че българите си имаме нов Бай Ганьо, Бай Бедров!

Иван Бедров, прочут като Бай Бедров, “приятелят” на Марк Зукърбърг

Труженикът на грантаджийската псевдожурналистика дотолкоз си е повярвал, че проучва дейностите на корпорацията и се пробва да фамилиарничи с Марк Зукърбърг, като му благодари, че “изгонил медиите”. Става въпрос за политиката на корпорацията да желае заплащане от медии, които желаят да споделят наличие във фейсбук до повече консуматори.

Бедров на масата с кукловодите

Сега на кое да имаме вяра? На това, че сайтчето на олигарха Огнян Донев заплаща, с цел да се разпространява памфлет, показан и от Иван Бедров или на Бай Бедров, за който Зукърбърг е момчето от прилежащия вход. Двойнственият морал на Бедров е общоизвестен, не поради върлата му поддръжка за Истанбулската и всевъзможни други конвенции и решения, да вземем за пример за узаконяване на гей-браковете, само че и поради обстоятелството, че обича да подлага на критика държавното управление, в което член на политическия кабинет на министъра на културата е собсттвената му жена Иванка. Май към този момент не била, тогава досегашната му брачна половинка.

Този линк се популяризира в обществените медии като “платено съдържание”. Въпреки това, читателите на уеб страницата са извънредно малко

Това надалеч не е всичко за n-тия опит на олигархията да изпере калните си бели якички. Разбирачите от “Клуб Зет” явно не са таргетирали вярно потребителите, на които да си натрапват “Кафявата книга”. И тук идва естествената реакция, когато жълтопаветник и грантаджия попаднат в непозната за тях обществена среда.
От 10 коментара под платения линк, 10 се подиграват с създателите на пасквила на олигархията. Ето част от мненията, които към момента са налични във фейсбук-профила на непопулярния уебсайт на подсъдимия за неплащане на 63 млн. лева налози Огнян Донев.

петър петров‪ Явно не сте слушали радио Хоризонт,когато Петър Волгин е водещ щом споделят,че няма независимост на словото! Говори и кани събеседници,които вършат ръководещите на нищо,използвайки националното радио!

Борис Русев‪ Нивото на Волгин и Кл.зет е едно и също. Те са си от една свърталище. " Долу Бойко! " - това е общото.

Валери Стойнов тея дето стоят зад тая бяла книга не дават отговор ли на описанието " Като съществена причина в отчета се показва средата, доминирана от корупция и обязаност сред медии, политици и олигарси ". Може ли да ни открехнете тези хора разполагащи със стотици милиони по какъв начин и от кое място ги имат, ще кажеш че те не са олигарси набъркани в корупция притежаващи медии

‪Stefan Raychev Antonov‪ Клубзет пък кой ги е натискал. Това е най-свободната територия за тъпизми измежду по този начин наречените десни медии


‪Alexander Zdravkov Kuzmanov‪ А притежателят на club Z изгони публицистите от Канал 3 оня ден...абе що не си…


Ще вземем мотив от последния консуматор, с цел да напомним и какво самопризнание направи Огнян Донев на същото мероприятие, от което грозно бяха гонени неуместните публицисти. Донев в действителност самичък завърши личното си сайтче и едноименно списание. Донев си е дал сметка, че пилее непотребни финансови средства, с цел да устоя медии, които да се бият с прокуратурата, държавното управление, президента, с всички, които му пречат на бизнеса. Иначе няма логичност, да парадираш, че си огромен предприемач, който се бори за “свободата на медиите”, а в това време самичък да признаеш, че си забранил на личните ти “марионетки” да пишат за фармацевтичния бизнес у нас.

Бай Бедров, какво мисли по този въпрос или към този момент схваща, както споделя различен от коментиралите “Кафявата книга” – “Имаше една история – по кое време ели шницили, не рива, а!”.

Диагнозата на читателя е безапелационна

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР