Хаосът с протестите на надзирателите цъка като бомба със закъснител,

...
Хаосът с протестите на надзирателите цъка като бомба със закъснител,
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Бомба със закъснител във властта! Хаосът с надзирателите става неудържим!

Хаосът с митингите на надзирателите цъка като бомба със закъснител, която може да удари държавното управление в сърцето, научи БЛИЦ от свои източници в местата за отнемане от независимост.

През последните дни и седмици надзирателите на няколко пъти излязоха на митинги и намерено се оповестиха за оставката на Цецка Цачева.

От своя страна правосъдната министърка не съумя съответно да тушира създалото се напрежение и опитва да успокои пристрастеностите с 5% увеличение на заплатите.

Тъмничарите, обаче са безапелационни, че желаят възнагражденията им да са обективни и да бъдат нараснали с 20%, както тези на сътрудниците им от Министерство на вътрешните работи.

Докато пристрастеностите бушуват Главна дирекция Изпълнение на наказванията продължава да е в безтегловност поради нежеланието на Цачева да сложи сериозен човек на виновния пост.

Твърди се, че съдружните сътрудници от Обединени патриоти също желаят да уредят собствен човек на позицията, което слага държавното управление в заплаха от нова порция митинги и всяване на напрежение и то в разгара на семейството на България на Европейското председателство.

Очаква се и в този случай министър председателят Бойко Борисов да се намеси уверено, с цел да могат пандизите да имат устойчиво управление, което да се оправи със комплицираната обстановка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР