Хаосът продължава на пълни обороти. Констатацията е на ГЕРБ и

...
Хаосът продължава на пълни обороти. Констатацията е на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Изборите извън контрол, ГЕРБ иска независим одит като Христо Иванов

Хаосът продължава на цялостни обороти . Констатацията е на ГЕРБ и я изрече персонално водачът Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

" От събота обясняваме какво готвят и какво вършат. Показвахме ви. Флашки, машини, бяла пластика ", съобщи Борисов още веднъж съмненията си за операция и измами на вота в неделя.

Борисов изиска оставка на вътрешния министър Бойко Рашков " и компания ", както и 100% преброяване на разписките от вота. От ГЕРБ ще внесат искане в ЦИК за цялостен и самостоятелен одит за машините . Искаме ЦИК да обезпечи бистрота за контракта за доставка за тези машини. Това не го споделям аз, а и Христо Иванов още от 4 януари 2021 година " С две ръце ги поддържаме настояването и настояваме то да стане факт ", изясни водачът на ГЕРБ. Иначе той счете - 200 машини - 200 000 недействителни или фалшифицирани гласа.

" Като ги смяташ... излизат напълно други сметки... Оплетени са като пилци в калчища. Откъде са изказванията за машините, че били за изборите в Албания и Грузия на шефа на " Сиела Норма " Веселин Тодоров ", сподели още той.

Преди това обстойно и нашироко Бойко Борисов цитира заглавия от медии за машините и сподели, че " объркването продължава, оставям българските жители да мислят ".

Томислав Дончев взе думата " не тъй като е афектиран ", а тъй като не е склонен с това, че изборите са безпорядък. В момента са измама - идва от машина ".

Той даде образец с това, че желали 427 устройства за ремонт на техниката в изборните секции, само че попита какво се схваща под ремонт - промяна на хартиена ролка, на захранващ кабел, акумулатори, заслон. " Някой желае да ни убеди, че са купени стотици машини, с цел да им вземат я батерията, я кабела ", сподели той.

Лидерът на ГЕРБ пита също за какво цялата активност се аутсорсва на една компания и заключи: Те се объркаха и започнаха да наподобяват комично. После даде образец с думи на президента Румен Радев от през днешния ден, който в Тетевен в словото си " аха да каже думата операция ", но щели да му се карат и споделил, че " машините са предопределени за наши лични потребности и не изискуем пояснение за тях ". Все едно чушки и домати, а не под брой и да се знае всяка къде и да не мърда от там. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР