Хаосът е пълен, ние ошашавихме хората - така лидерът на

...
Хаосът е пълен, ние ошашавихме хората - така лидерът на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Хаосът с гласуването е пълен, ние ошашавихме хората!

 " Хаосът е цялостен, ние ошашавихме хората " - по този начин водачът на ГЕРБ разказа в " Лице в лице " по bTV ситуацията с машините за гласоподаване след откриването на огромен брой устройства отвън лицензираните от ЦИК.

Според него огромна виновност има вътрешният министър, който би трябвало да дава отговор за отбраната на изборния развой: " Трябваше Радев да му е взел оставката, да беше поставил някой почтен човек, който да отиде да прибере всички машини, да постави полиция, страната да си ги купи да са 100 % нейни, там в единия склад стоят машините, до тях бялата пластика, картите, флашките - под брой, под списък ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" След днешните изказвания на ЦИК и изненадата й, да продължим да приказваме за това не е продуктивно. И дребното хора, които отиват да гласоподават, ще се откажат. Хаосът е цялостен, цялостен отвред - даже и тук, в машините, флашките, пластиките ", добави Борисов. " Може ли да си дадеш най-важното събитие за пет години - президентските избори и парламентарните избори, на външни специалисти? ", попита той.

По думите му, няма вид ГЕРБ да не признаят резултатите от изборите, " тъй като това към този момент няма никакво значение ".

" ГЕРБ не водят с никого предварителни диалози, само че, в случай че вотът в неделя завърши без явен победител, ще предложат компромисна кандидатура ", разгласи още той в " Лице в лице ". " Ако са такива резултатите, аз ще сложа един напълно друг претендент за министър председател. Абсолютно далечен от ГЕРБ... Както - нито го поддържаме за президент, само че той е 100% самостоятелен от ГЕРБ. Такъв министър председател ще предложа и ще му възложа да договаря с другите партии, ще виждам да е подобен, че да може да договаря с всички. Ще задържим една седмица мандата ", изясни Борисов.

Той акцентира, че има поради съответен човек, само че няма да разгласи името му.

Според него прочитът на изследванията демонстрира, че " и без Радев не може, само че и без Борисов не може ". По думите му виновната позиция би била " най-малко за 6 месеца да оставим нашата ненавист и да не пречим на хората ", само че това не е предложение за помирение.

" Радев наложи такава ненавист, че към този момент не виждам по какъв начин ще се оправим. Аз ви предизвестих още преди година какво ще се случи ", посочи. И продължи с офанзивите си към президента и служебнитет му кабинети: " Европейска комисия намали прогнозата си за България - това не е ли пестник за Кирил и Асен. Държавите излязоха от коронавирус рецесията, а ние цяло лято с Кацаров... Вие видяхте ли Радев да се имунизира, видяхте ли зеления му документ, попита още Борисов. Моделът на Радев докара до това. Моделът Радев е три-четири пъти по-скъп ток ".

Борисов разяснява и скандала с следващата порция изтекли фотоси от неговата спалня: " Един противен компромат се пробваха отново да пуснат. Наредили и снимали всичко, когато ме няма. После платили на някого да снима, до момента в който дремя. Но няма нито едно вързано със шкафчето и мен ", съобщи някогашният министър председател.

Запитан коя е авторката на фрагментите, която в изявление оприличи на именитата шпионка Мара Хари, Борисов отвърна: " Няма да доставя на воайора Радев това наслаждение ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР