Хънтър Байдън, син на президента на САЩ Джо Байдън, се

...
Хънтър Байдън, син на президента на САЩ Джо Байдън, се
Коментари Харесай

Синът на Джо Байдън пледира виновен по три обвинения

Хънтър Байдън, наследник на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, се е съгласил да се признае за отговорен по три федерални обвинявания, свързани с налози и огнестрелни оръжия, оповестиха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

 

Това е част от съглашение сред него и министерството на правораздаването на Съединени американски щати.

 

Обвиненията против Хънтър Байдън са част от следствие на Дейвид Уайс, прокурор в родния щат на Байдън – Делауеър, който е бил назначен от експрезидента Доналд Тръмп.

 

Синът на президента беше упрекнат в неплащане на федерален подоходен налог и нелегално владеене на оръжие. Със съглашението той се признава за отговорен по данъчните закононарушения, само че заобикаля гонене по по-тежкото нарушение в нелегално владение на оръжие, утежнявано от неговата взаимозависимост от опиатите, отбелязва Асошиейтед прес. 

 

53-годишният Хънтър Байдън от години е в центъра на непрестанни офанзиви от страна на Тръмп и неговите републикански съдружници, които го упрекват в злоупотреби, свързани с Украйна и Китай. Синът на президента е работил като лобист, юрист, капиталов банкер и художник и обществено е описвал в детайли битката си с  наркотичната си взаимозависимост, напомня Ройтерс.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР