Ханс Кристиан Андерсен е казал: Където думите се провалят, говори

...
Ханс Кристиан Андерсен е казал: Където думите се провалят, говори
Коментари Харесай

Стинг изпя сърцето си в София

Ханс Кристиан Андерсен е споделил: " Където думите се провалят, приказва музиката ". Tова важи с цялостна мощ за концерта на Стинг в София. Изпълненията му бяха повече от песни, те бяха роман, побрал целия му живот, съобщи Дир.бг.

Тази година 1 юни се оказа освен празник на децата, само че и на всички меломани, пристигнали от близо и надалеч, с цел да станат част от турнето " My songs " и да чуят историята на 17-кратния притежател на премията " Грами ". История по ноти, събирана в продължение на съвсем 68 години и оживяла посредством един от най-отличителните мъжки гласове, които нашият свят познава. Стинг е от оня сан актьори, притежаващи изключителна притегателна мощност и умеенето да приковават вниманието на всички, само посредством своя тембър. Не са му нужни спомагателни образни резултати и всевъзможни други шоу похвати, с цел да извърши сцената и да задържи погледа на публиката, застинал върху себе си.

В събота вечерта опашката пред Арена Армеец за малко щеше да се окаже съществено затруднение за водачите по бул. " Асен Йорданов ". Залата беше преизпълнена и човек мъчно можеше да откри повече от педя свободно пространство. Из множеството се носеха няколко разнообразни езика, обединени само от насищащия ги боязън, с който чакаха появяването на английската суперзвезда. С всяка минала минута нетърпението из редиците нарастваше и ставаше все по-осезаемо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР