Ханде Арчел е позната у нас с ролята си от

...
Ханде Арчел е позната у нас с ролята си от
Коментари Харесай

Топ турската актриса Ханде Ерчел трупала сериозни пари с нещо просто

Ханде Арчел е позната у нас с ролята си от хитовия турски сериал " Почукай на вратата ми ". Освен с актьорските си заложби обаче, Ханде изкарва парите си и с други действия, които очевидно ѝ носят съществени доходи. Хонорарите от сериалите, в които взе участие са единствено дребна част от финансите, с които хубавицата разполага.

Оказва се, че 27-годишната Ханде е едно от най-предпочитаните лица измежду рекламодателите и огромните марки в Турция, оповестява " Труд ". Твърди се, че през последната половин година Ерчел се сдобила с малко над три милиона турски лири от участия единствено от две рекламни акции. Интересно е да се спомене, че актрисата получила хонорар от милион и половина лири, с цел да стане рекламно лице на известна марка облекла в южната ни съседка, пишат още от изданието.

Виж още:

Турската актриса, която бе оповестена през 2020 година за най-красивата жена от Top Beauty World, събрала в последните четири години общата сума от 6 000 000 турски лири, с помощта на присъединяване си в разнообразни реклами. Бившата " Мис Турция " несъмнено е измежду топ лицата в страната, а много марки се борят, с цел да я привлекат в своите рекламни акции и е изцяло разбираемо, в случай че е съумяла за толкоз малко време да натрупа сериозен капитал.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/handemiyy/ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР