Хана Тиър е 27-годишно момиче, живеещо в Джорджия, САЩ. Като

...
Хана Тиър е 27-годишно момиче, живеещо в Джорджия, САЩ. Като
Коментари Харесай

Момичето, чийто кости могат да се счупят дори от едно кихане

Хана Тиър е 27-годишно момиче, живеещо в Джорджия, Съединени американски щати. Като всяко момиче на нейната възраст, Хана се радва на разнообразни занимания и пристрастености в живота си и това да се гримира е измежду тях. Но за разлика от другите, тя води друг и неповторим метод на живот. Ежедневните ѝ действия не са като на множеството девойки на нейната възраст, заради рядкото генетично заболяване остеогенезис имперфекта, което я визира още при раждането.

" Имам заболяване на нежните кости, което значи, че костите ми просто се чупят доста елементарно ", споделя Хана, пробвайки се да опише малко, тъкмо и ясно рядкото си положение.

Остеогенезис имперфекта е наследствено заболяване, засягащо съединителната тъкан. Най-общо казано, болестта се дължи на генетично заложена смяна в структурата на колагена. Резултатът от това е нарушена конструкция и механична резистентност на костите.

Съществуват осем вида остеогенезис имперфекта, които се разграничават по качеството и количеството на синтезирания колаген, както и по други индикатори. Тип I до IV са най-широко публикувани, а останалите от време на време се преглеждат като подтипове на умерено тежкия вид IV.
 Сара Гюртс - момичето с рядко генетично кожно заболяване, чиято кожа е сбръчкана като на баба
Тя е единствено на 31, въпреки кожата ѝ е сбръчкана като на баба

Историята на Сара Гюртс

Признаците и признаците на това заболяване може да са леки до тежки, само че могат да обиден целия ни живот и метода, по който изпълняваме ежедневните си задания. Хана и доста други като нея се нуждаят от характерно съоръжение за положението си, което им разрешава да правят напълно естествени действия.

" Най-голямото предизвикателство при моята болест е постоянно да се пробвам да диря места, които са налични за хора с увреждания ", споделя Хана. Животът на Хана е релативно естествен, тъй като фамилията й я поддържа и е до нея от раждането. " Имам потребност от помощ, с цел да се облека денем, да се кача и да сляза от инвалидната си количка, както и с цел да се изкъпя ", продължава тя, " от време на време съм доста разочарована, че не мога да бъда по-независима. "
 Валерия Гогунская - момичето, което кара лонгборд като никое друго
Момичето, което кара лонгборд като никое друго

Истинско изкуство на колела

Синди - майката на Хана е значима фигура в живота й и тя дава всичко от себе си за щерка си, откогато за първи път научава за нейното положение. Тя си спомня какъв брой млада е била, когато е родила Хана и какъв брой ужасена е била да научи, че детето й има кости, които се чупят толкоз елементарно. Въпреки компликациите, подбудени от нейните увреждания, Хана е упорита в преследването на пристрастеността си към грима, което й разрешава да ръководи свои лични страници в обществените мрежи и да доближава до милиони хора, написа Bright Side.

Откакто стартира да прави видеоклипове, Хана съумява да влезе в сърцата на всички, които я гледат. Освен че обръща внимание на своето увреждане, Хана служи като образец за това по какъв начин не е нужно да изглеждаме по избран метод, с цел да се чувствате красиви, тъй като би трябвало да открием хубостта си, която постоянно е някъде в нас.
 Момичето, което печели хиляди като
Момичето, което печели хиляди като " сурогатна брачна половинка "

Модерни времена, съвременни специалности

" Блогът несъмнено ми даде повече убеденост, накара ме да осъзная, че мога да върша доста повече неща и усъвършенства самочувствието ми ", не крие Хана, която се бори всеки ден, тъй като даже нещо толкоз просто като кихането може да бъде сериозно за нея и да докара до няколко счупени кости.

Да дава препоръки за грим на своите почитателите ѝ оказва помощ по-лесно да преодолява страховете за живота си и по-лесно да намира разтуха. " Не мисля, че съм по-различна от всеки различен, хората с увреждания не са разнообразни. Исках да покажа на хората с увреждания, че и вие можете да извършите това ", споделя тя. " Мисля, че е в действителност ужасно, че промишлеността за хубост става все по-разнообразна и в действителност показва друга хубост и аз съм горда, че ненапълно имам малко общо с това. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР