Хамзат Чимаев може и да има само две победи в

...
Хамзат Чимаев може и да има само две победи в
Коментари Харесай

Хамзат Чимаев към Макгрегър: Прати ми локация и ще те смажа

Хамзат Чимаев може и да има единствено две победи в UFC, само че това не му пречи да е убеден. Младият чеченец записа 2 победи в две разнообразни категории в границите на 10 дни и всички полудяха по него. Разбира се, има още доста да потвърждава, само че той към този момент се цели в звездите. 26-годишният войник е със статистика 8-0 в ММА и завършва всички свои противници. Той несъмнено е специфичен гений и Дейна Уайт му стана огромен почитател.

Наскоро Хамзат показа, че през 2018 година летял до Ирландия, с цел да набие Конър Макгрегър, тъй като обиждал чеченците и Хабиб Нурмагомедов. За негово страдание го арестували на летището и неговия проект пропаднал. Сега обаче Чимаев е в UFC и желае да показа осмоъгълника с огромната звезда на организацията. Непобеденият чеченец има вяра, че може да смаже Конър за един рунд.

“Прибрах се вкъщи и се разходих по улиците. Всички приказват, че мога да смажа всеки войник и желаят фотография с мен. Хората приказват, че мога да разбия Макгрегър и всичко е полуда. Макгрегър, дано да се бием. Стига си приказвал. Ако си същински мъж и разбойник, то тогава не приказва в обществените мрежи. Ела в клетката и там ще приказваме. Стоиш си в Ирландия и приказваш.

Ако искаш може да се срещнем в Абу Даби. Прати ми локация, както Хабиб ти сподели. Ще ти размажа физиономията. Още в този момент мога да вляза в клетката с него и да го смачкам. За мен това е лесна борба и ще се веселя да я приема. Знам, че мога да победя всички от топ 10. Не виждам кой може да ме спре.

Ще приключа всички в категорията. Братле, ще приключа Макгрегър в първия рунд. Уверявам ви, че ще се случи в 1 рунд. Макгрегър направи положителни неща за ММА, само че не ми харесва, че приказва за фамилиите и удря възрастни хора”, съобщи " Borz " в изявление за TMZ.

Ще успее ли Чимаев да стигне до купата или ще последва ориста на Джони Уокър, който също изгря за малко време?

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР