Хамзат Чимаев го направи отново.Чеченската звезда прегази Кевин Холанд за

...
Хамзат Чимаев го направи отново.Чеченската звезда прегази Кевин Холанд за
Коментари Харесай

Хамзат Чимаев прегази Кевин Холанд за 2 минути на UFC 279

Хамзат Чимаев го направи още веднъж.

Чеченската звезда прегази Кевин Холанд за малко над 2 минути. Двамата се биха в борба до 82 кг. Срещата им беше подглавна за UFC 279, което се организира в Лас Вегас. Още от първата секунда Чимаев събори Холанд на земята и двамата започнаха да се надиграват. Чимаев не даде никакъв късмет на своя противник.

Хамзат приложи D`Arce choke на Холанд и го накара да се съобщи, а борбата, в случай че може по този начин да я назовем продължи 2 минути и 13 секунди. В тази среща Холанд не съумя да допре Чимаев. С тази победа Хамзат записа 6-та поредна победа с привършване в UFC.

Той към този момент е с връх 12-0 в ММА и печели всяка среща с привършване. Феновете не спираха да го освиркват поради това, че се провали на кантара. Чимаев не се интересуваше доста и няколко пъти казз - Аллах Абкар / Аллах е Велик /.

Хамзат показа, че не се вълнува от неуспеха на кантара. Той сподели, че щял да смъкна килограмите, само че лекарите не му разрешили. Чимаев се закани, че ще стане двоен първенец. Холанд от своя страна се раздели със серия от 2 следващи победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР