Хамсия с банан или синьо сирене с канела. Да, по-здравословно

...
Хамсия с банан или синьо сирене с канела. Да, по-здравословно
Коментари Харесай

Най-гадните храни в света

Хамсия с банан или синьо сирене с канела. Да, по-здравословно е да четете това на празен корем. Ако е правилно, че хората се хранят с очите, то по-два пъти по-вярно е, че неприятната визия и аромат могат да убият даже и най-превъзходния усет. И по този начин, подготвени ли сте за това предизвикателство измежду гадориите в кулинарния свят? Желирани скариди и чери домати Нещо като нищо на света. На първия ред в тази желирана кула гордо се поклащат чери доматчета, обградени от няколко грахчета. В основата гордо са полегнали тим скариди. Може и да преглътнете асоциацията с алените топки, само че скаридите, наподобяващи на червеи, са си напряко топ в класацията на неприятните ястия.
 Саламена къщурка, цялостна със салата Светът е огромен и изненади дебнат отвред. какво се крие в къщичката? Един шеф-готвач знае. Дори и на визия нещата да са допустими, единствено си представете по какъв начин цялото това саламено създание се облива с неидентифициран сос. Тече като река, или като сопол - въпрос на усещане.

Руло от телешко Чудесно решение за скромна фамилна колекция. Най-важният мъж в фамилията се въоръжава с нож и стартира да разпределя частите. Приличат на ембриони, нали?
 Пай с рибешки глави Без кометар оставяме този кулинарен шедьовър, с който може да изплашите всички на Никулден.
 Риба - кралско плато Пюре от картофи и коронка на главата на рибата - това са главните детайли на това плато. Има и резени лимон, които допълват общата картина на кич. Да не забравите и желатина на стомах, за повече разкош.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР