Хамилтън с полпозишън в Остин, вече докосва титлатаЛидерът в генералното

...
Хамилтън с полпозишън в Остин, вече докосва титлатаЛидерът в генералното
Коментари Харесай

Хамилтън с полпозишън в Остин, вече докосва титлата

Хамилтън с полпозишън в Остин, към този момент допира купата
Лидерът в генералното класиране при водачите Люис Хамилтън ще започва от полпозишън на днешното съревнование за Гран при на Съединени американски щати, откакто беше най-бърз във вчерашната подготовка.

На пистата в Остин водачът на Мерцедес направи страхотна последна обиколка, с цел да победи с по-малко от една десета от секундата най-бързите досега – Себастиан Фетел и Кими Райконен, записвайки връх на пистата – 1 минута 32.237 секунди. Германецът, който е единственият съперник за купата на Хамилтън, даде второ време, само че получи наказване от три места поради превишаване на скоростта при черен байрак, и ще започва от пета позиция. Райконен ще стартира от първа позиция до Хамилтън, а зад тях ще се наредят Валтери Ботас и Даниел Рикардо.

Хамилтън има потребност да победи Фетел с повече от осем точки в Тексас, с цел да си обезпечи пета международна купа, и то цели четири кръга преди края. Това значи, че Фетел има потребност от второ място, с цел да е сигурен, че борбата ще продължи най-малко до Гран при на Мексико идната седмица. Надпреварата в Остин стартира в 21:10 часа българско време довечера. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР