Халвинг събитието на Bitcoin (BTC) предизвика различни пазарни реакции сред

...
Халвинг събитието на Bitcoin (BTC) предизвика различни пазарни реакции сред
Коментари Харесай

Халвингът на Bitcoin стимулира предпродажбата на Pushd : Очакват се корекции при XRP, докато Ethereum се колебае около $4,000

Халвинг събитието на Bitcoin (BTC) провокира разнообразни пазарни реакции измежду токените, което докара до обилни ценови скокове във много области.

Пълното влияние на халвинга към момента не е осъзнато, защото пазарните анализатори наблюдават от близко последствията от него. Bitcoin (BTC) още веднъж се издигна до нов връх в неотдавнашната си графика, като сега е на равнище към $73,000.



Очакванията към халвинга имат осезателен резултат, изключително явен в забележителния прогресивен тренд, на който стана очевидец Pushd (PUSHD). Проектът събра над 8,000 притежатели и може да се похвали с повече от 30,000 регистрации. Преминавайки към шести стадий на предпродажбата си с възходяща инерция, Pushd (PUSHD) се обрисува като завладяващо изобретение на пазара, предлагайки налични токени на цена от $0.125 за токен.

Корекции при XRP на фона на халвинга на Bitcoin (BTC)

Пазарните наблюдаващи и анализатори чакат корективна фаза при XRP след неотдавнашния скок, който нормално предшества забележителен спад в цената. Тази промяна постоянно води до най-малко 10% спад в цената на токена. Понастоящем XRP се търгува на цена $0.68, което отразява внезапен 24-часов спад на фона на продължаващите правосъдни производства с Комисията по скъпите бумаги и тържищата. През миналата седмица цената на XRP поевтиня с 2.39%.

Междувременно последствията от халвинга на Bitcoin (BTC) не престават да оказват въздействие върху разнообразни пазарни токени, в това число върху самия Bitcoin (BTC), който резервира позицията си на водеща криптовалута по пазарна капитализация. Биткойн (BTC) означи нарастване от 0.3%, като общата му пазарна капитализация е закрепена на към $1.443 трилиона.

Ethereum (ETH) резервира непоклатимост към $3,900

Ethereum (ETH) стои като децентрализирана блокчейн система с отворен код, която улеснява родната криптовалута. От основаването си през 2013 година Ethereum (ETH) има за цел да се утвърди като световна криптовалута, предлагаща конкурентни крипто транзакции наред с Bitcoin (BTC). Понастоящем токенът се търгува на равнище от $4,000, като водещи анализатори следят евентуален пробив оттатък границата от $4,000, до момента в който Pushd (PUSHD) продължава възходящата си траектория.

Pushd (PUSHD) изненадва със мощно пазарно показване

Pushd (PUSHD) действа като пазар, свързващ потребителите за покупка и продажба. Забележителните характерности на платформата включват замяна на токени и продуктови търгове. Потребителите могат да разгласяват своите артикули с начални цени, инициирайки действия по пазарна търговия. Освен това размяната на токени в Pushd (PUSHD) се прави без комисиони, което я отличава от други платформи.

Позиционирана като първата Web3 платформа в изцяло децентрализиран пазар, Pushd (PUSHD) предлага голям брой пазарни услуги, ориентирани към опростяване на транзакциите. Те включват незабавни депозити и тегления, децентрализирано ръководство с право на глас и стратегия за заплащане, основана на съществени стадии. Pushd (PUSHD) има за цел да отстрани високите такси за търговия, осигурявайки среда, благоприятстваща безпроблемните, бързи, неизменими и транспарантни блокчейн транзакции.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на формалния им уеб страница .


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР