Хълцук и Беззъб отново ще завладеят сърцата и умовете ни

...
Хълцук и Беззъб отново ще завладеят сърцата и умовете ни
Коментари Харесай

Да се завърнем в света на викингите и драконите

Хълцук и Беззъб още веднъж ще завладеят сърцата и мозъците ни в идното продължение на занимателната анимация " Как да си дресираш змей ".

„ How to Train Your Dragon: The Hidden World “ е основан от създателя на първите два кино лентата, Дийн Деблоа по превъзходните книги на Кресида Коуел. Първи фрагменти от новата анимация бяха показани на Международния фестивал за анимация в Анси, Франция преди седмица.

В новия епизод, който се чака да е финален от поредицата, Хълцук още веднъж е изправен пред тежка алтернатива. Той би трябвало да вземе съществено решение като лидер, само че източникът на неговата убеденост - Беззъб e заплеснат от появяването на магнетична драконка. Тя от своя страна изпитва мощна злост към хората и се пробва да притегли Беззъб назад към дивата природа.

Отново срещаме конфликт на положителното и злото, на любовта и другарството, преплетени между древни митове и фантастични сюжети.

„ How to Train Your Dragon: The Hidden World “ продуцирана от DreamWorks Animation и ще се популяризирана от Universal Pictures. У нас ще забележим кино лентата през февруари следващата година.

Да забележим първия филмов откъс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР