Халит Ергенч изненада Бергюзар Корел с бебешко парти дни преди

...
Халит Ергенч изненада Бергюзар Корел с бебешко парти дни преди
Коментари Харесай

Бергюзар Корел с бейби парти от Халит Ергенч дни преди раждането: Даде ми най-красивия подарък!

Халит Ергенч изненада Бергюзар Корел с бебешко празненство дни преди раждането
С прочувствено празненство – изненада посреща третото си дете актрисата Бергюзар Корел. Красавицата, която доста скоро би трябвало да стане майка, споделя че брачният партньор й Халит Ергенч я е изненадал със особено празненство за раждането на дребната Лейля.

Момиченцето е трето дете в фамилията и би трябвало да се появи на бял свят доста скоро. А родителите му са в трепетно очакване. Актрисата е толкоз въодушевена от новината за идното раждане, че не крие вълнението си. И признава, че е най-щастливата жена на света.

„Никога не съм правила подобен празник за двете си по-големи деца. Може би тъй като бяха момчета. Все си казвахме, че третия път ще го създадем. И го направихме. Благодаря на моя обичан, че направи това празненство. Без прекомерно доста балони, без прекомерно доста розово, само че с моите най-хубави приятелки. Благодаря на всички, които ми оказа помощ да преживея този специфичен миг в тези пандемични дни. Благодаря на мъжа, който постоянно е до мен в положителни и неприятни моменти. Благодаря на приятелките ми, че споделят освен тъгата ми, само че и смеха ми. Обичам ви завинаги“, написа разчувстваната Берг в обществените мрежи.

Половинката на артиста Халит Ергенч ненадейно забременя при започване на годината и бе безапелационна, че не е очаквала третото дете. „Бяхме решили, че две са ни задоволителни. Но когато научих, че съм бременна, това беше малко стряскащо в първия миг. Но взехме решение да не се отказваме“, добавя още актрисата.
 Бергюзар Корел с празненство изненада за бебето сн. Инстаграм
Бергюзар Корел с празненство изненада за бебето сн. Инстаграм

Звездата споделя, че поради новата бременност й се е наложило да се откаже от фотосите на сполучлива поредност, само че не съжалява за това. „Семейството ми е преди всичко. Радвам се, че имам повече време за децата и брачна половинка си“, добавя актрисата. Тя също по този начин споделя без задръжки фотоси на наедрялата си фигура. И се бори против изкуственото втълпяване на боязън и подозрения в дамите, които не са съвършени, демонстрирайки, че тя също не е идеална.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР