Халима Аден е първият модел, който дефилирала по модните подиуми

...
Халима Аден е първият модел, който дефилирала по модните подиуми
Коментари Харесай

Халима Аден - първият модел с хиджаб

Халима Аден е първият модел, който дефилирала по стилните сцени в Ню Йорк, Милано и Лондон с хиджаб. " Тук съм, с цел да разбия неправилните показа и клишетата за мюсюлманките ", споделя 19-годишната манекенка пред Allure - списание, което през юли месец излезе с нейна фотография. А месец преди този момент тя е и на корицата на арабското издание на Vogue.

 Снимка 315224

Историята на Халима Аден стартира в бежански лагер в Кения, където е родена, а фамилията й е от Сомалия. В Съединени американски щати тя идва с майка си и се открива в Минесота.

 Снимка 315220

Миналата година хубавицата, която е и студентка, взе участие в състезанието " Мис Минесота ", който е от предварителните кастинги за " Мис Съединени американски щати " и до преди 2 години се провежда от Доналд Тръмп.

На сцената тя се появява с буркини вместо в типичен бански костюм. Не бележи триумф на красивата конкуренция, само че малко по-късно от IMG Models ѝ оферират контракт - стилната организация, за която работят супермоделите Джиджи и Бела Хадид, Карли Клос и Жизел Бюндхен.

 Снимка 315223

 Снимка 315222

На седмицата на модата в Ню Йорк Халима показа тоалети от стилната сбирка на рапъра Кание Уест, основал марката " Yeezy ", а малко по-късно в Милано тя дефилира в тоалети на Max Mara и Алберта Ферети, написа dariknews.bg.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР