Хали Бейли, която в момента може да бъде видяна като

...
Хали Бейли, която в момента може да бъде видяна като
Коментари Харесай

Днес е труден ден“: Хали Бейли сподели емоционален момент от „Малката русалка“

Хали Бейли, която сега може да бъде забелязана като Ариел в „ Малката нимфа “, показа някои впечатляващи фрагменти зад кулисите от фотосите на кино лентата на „ Дисни “ в своя Instagram през уикенда, с един миг, резониращ на изключително уязвимо равнище.

Във видеоклипа Бейли е в отмора от фотосите, покрита е с дребни черни точки, които се употребяват за подкрепяне на улавянето на придвижване в постпродукцията за филм с доста резултати. Косата ѝ е под шапка за плуване и тя яде лека закуска, преди да се върне назад, с цел да продължи да снима.
               

„ Така че през днешния ден е сложен ден “, споделя тя, като продължава да загатва, че е снимала присъщата поредност от песни „ Part of Your World “ „ през последните два дни “.

„ Емоционално трептя, тъй като това е толкоз обезверена молба “, споделя Бейли за страстите, нужни за сполучливото пеене и изложение на копнежа на Ариел да се причисли към света на хората – централната движеща мощ на цялата история.

„ Аз съм сензитивна, песента е сложна за пеене и за осъществяване като цяло “, добави тя. „ Опитвам се да покажа всяка страст на лицето си и да се движа по метода, по който би трябвало. “

MAGA snowflake heads explode. Woke Disney’s “The Little Mermaid ”, with the woke casting of Halle Bailey, wins the holiday weekend box office with $119 million. This makes the film the holiday’s fifth-biggest opening of all time.
— Mike Sington (@MikeSington)
Усилията ѝ сигурно се изплатиха – представянето на Бейли като подводната принцеса на „ Дисни “ завоюва позитивни мнения и боксофисът на кино лентата се радваше на сериозна облага през уикенда.

За Бейли идващите провокации са ролята на младата Нети в „ Лилав цвят “, кинематографична акомодация на бродуейския мюзикъл, който самичък по себе си е рестарт на класическия филм от 1985 година, основан на романа на Алис Уокър.

„ Лилав цвят “ би трябвало да бъде по кината по Коледа.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР