Халфът Васил Панайотов все още е без отбор, а причината

...
Халфът Васил Панайотов все още е без отбор, а причината
Коментари Харесай

Феновете на Левски блокираха трансфер, Панайотов обещал да изчака

Халфът Васил Панайотов към момента е без тим, а повода за това е молба от „ синята " агитка, осведоми " Меридиан Мач ". Юношата на Левски изигра един добър сезон на „ Герена ", само че по този начин и не получи действително предложение за нов контракт със „ сините ".

Причината - някогашният треньор на тима Делио Роси не го искаше в състава си, макар че разгласи на конференцията след отпадането от Вадуц, че е наясно, че Панайотов е по-добър футболист от Белмонт, който към днешна дата се мотае с екипа на Левски.

Васил има оферта от български и задграничен клуб, само че на този стадий не бърза да води заключителни договаряния, тъй като „ сини " почитатели са го помолили да изчака възможна оферта от Левски, откакто Делио Роси беше уволнен.

Вероятно развръзката ще пристигна през тази седмица. Ако до края й Панайотов не получи предложение за контракт със „ сините ", ще одобри друга оферта.

Припомняме, че юношата на Левски беше най-нископлатеният футболист в тима - със заплатата към 10 пъти по-ниска от тази на Жорди Гомес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР