Халфът Тони Кроос никога не е съжалявал за решението си

...
Халфът Тони Кроос никога не е съжалявал за решението си
Коментари Харесай

Кроос: Не съжалявам, че напуснах националния отбор, обмислях го от 2018-а година

Халфът Тони Кроос в никакъв случай не е съжалявал за решението си да напусне националния тим на Германия, което разгласи през предходната година.

" Никога не е имало миг, в който да се колебая в съзнателното решение, което взех да се откажа, съобщи 32-годишиният полузащитник по време на благотворително събитие с " въпроси и отговори #Kroos90 ", оповестени през вчерашния ден.

" Фактът, че ще приключа с националния тим след Европейското състезание беше нещото, с което се бях примирил от много време. Не съм имал подозрение дали е вярно и не съм мислил и за различен миг ", споделя Кроос.

Футболистът записа 106 мача за Германия, беше част и от извоюваната Световна купа през 2014-а година в Бразилия, която беше и първа сериозна купа за Бундестима след 18 години пауза. Но на UEFA EURO 2020, което се организира предходната година, германците завършиха присъединяване си на осминафинал против Англия.

" Реално започнах да си мисля за привършване след Световното състезание в Русия през 2018-а и имах доста диалози с треньора Йоги Льов по този въпрос ", добави Кроос, който на клубно равнище предходната година подвигна петата Купа от Шампионската лига с Реал Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР