Халфът Санти Касорла получи покана от Виляреал да проведе лятна

...
Халфът Санти Касорла получи покана от Виляреал да проведе лятна
Коментари Харесай

"Виляреал" протяга ръка на Санти Касорла при завръщането му към футбола

Халфът Санти Касорла получи покана от " Виляреал " да организира лятна подготовка с тима. Бившият футболист на " Арсенал ", който напусна " артилеристите " след края на сезона, пробва да се върне на терените след дълготрайно лекуване на травма.

Касорла прекара най-силните години от кариерата си точно във " Виляреал ", където игра в два интервала – 2003-2006 и 2007-2011. Той записа 228 мача и 33 гола във всички шампионати за " Жълтата подводница ". Касорла беше част от тима на " Виляреал ", достигнал до полуфиналите в Шампионската лига през 2006 година

" Санти Касорла ще вземе присъединяване в нашата предсезонна подготовка за да се възвърне от проблемите в ахилеса ", оповестиха от " Виляреал ".

В кариерата си 33-годишният халф игра още за " Малага " през сезон 2011-2012, преди да премине в " Арсенал ". Той бързо се наложи като съществена фигура на стадион " Емиратс " и даже за малко носеше капитанската лента. Касорла има 180 мача и 29 гола за " Арсенал ", само че последният му мач беше на 19 октомври 2016 година против " Лудогорец " в Шампионската лига.
Good news coming! pic.twitter.com/bMdWQtD5L8
— Santi Cazorla (@19SCazorla) June 5, 2018

Заради проблемите с ахилесовото сухожилие на десния крайник Касорла беше подложен на девет интервенции. Инфекция на раната докара до доста затруднения и даже до опасност кракът на футболиста да бъде ампутиран. Това " изяде " осем сантиметра от кожата на играча на крайници.

" Ще бъдеш удовлетворен, в случай че се разхождаш със сина си в градината, ми споделяха докторите ", съобщи испанският полузащитник през предишния ноември.

При една от последните интервенции, които Касорла мина, докторите са взели кожа от предмищницата на лявата ръка на футболиста и са я зашили към инфектираното място на глезена.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР