Халфът на Ювентус заяви, че не е лесно тимът да

...
Халфът на Ювентус заяви, че не е лесно тимът да
Коментари Харесай

Пянич: Не е лесно да сме винаги брилянтни

Халфът на Ювентус съобщи, че не е елементарно отборът да е постоянно брилянтен, откакто “Старата госпожа” отстъпи първото място в Серия “А” на Интер.

“Понякога става по този начин, че не съумяваме да спечелим трите точки, макар че това не трябва да се случва. Досега се представяме добре, не би трябвало да сме отрицателни. Нужно е да намерим баланс. Не е елементарно да сме постоянно брилянтни. Говорихме си като тим и нека да забележим резултатите на терена. Вярваме в Маурицио Сари. Ние сме обединен състав. Резултатите са положителни, само че треньорът желае повече. Все още имаме огромен капацитет, който да разкрием. Искаме да спечелим шампионата и би трябвало да се постараем повече”, разяснява Пянич на конференцията преди тазвечершния дуел против Байер (Леверкузен) от Шампионската лига.

Miralem Pjanic admitted “it’s not easy to always be brilliant” as #Juventus are behind in the League and claimed they have “a lot of potential to express.” #SerieA #UCL #B04Juvehttps://t.co/ezAO7QvaG4 pic.twitter.com/5hAD0grMSH
— footballitalia (@footballitalia) December 11, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР